Χωράνε και οι δύο;

Το ρόστερ του ΑΠΟΕΛ απαιτεί έναν εξορθολογισμό έτσι ώστε να μπορέσει να ανταποκριθεί στις τεράστιες προκλήσεις που βρίσκονται ενώπιων του. Αναφερόμαστε στις αγωνιστικές αλλά και οικονομικές προκλήσεις αφού δεν μπορεί να συνεχιστεί η κατάσταση όπου τα έξοδα είναι διπλάσια των εσόδων. Στο καθαρό αγωνιστικό κομμάτι θα πρέπει να γίνει ένα σωστό ξεκαθάρισμα λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν μπορούν να επιχειρούνται πλέον μεσοβέζικες λύσεις.

Ένα θέμα που θα πρέπει να απασχολήσει σχετίζεται με τους Αντωνιάδη και Ιωάννου. Πρόκειται για δυο διαφορετικές περιπτώσεις παικτών, οι οποίοι έχουν όμως ένα ουσιαστικό κοινό στοιχείο. Είναι δυο παίκτες των οποίων η φυσική θέση είναι στο κέντρο της άμυνας. Οτιδήποτε άλλο επιχειρήθηκε κατά καιρούς από τους εκάστοτε προπονητές ήταν λύσεις ανάγκης ή ανεπιτυχείς προσπάθειες να γίνουν κάτι άλλο.

Έχοντας στο ρόστερ τους Μερκή, Καρλάο, Αμορίν και Αστιθ και λαμβάνοντας υπόψη την πρόθεση για μείωση του ρόστερ, ίσως η παρουσία τόσο του Αντωνιάδη όσο και του Ιωάννου στον ΑΠΟΕΛ της νέας χρονιάς να είναι αχρείαστη πολυτέλεια.

Ο Κρίστιανσεν και η αρμόδια επιτροπή επιθυμούν παραμονή του Αντωνιάδη και ο παίκτης καλείται τις επόμενες ώρες να απαντήσει αν θα αποδεχτεί την πρόταση που του έχει γίνει. Σε περίπτωση που είναι θετικός, ο δανεισμός του Ιωάννου ειναι μια περίπτωση που πρέπει να αξιολογηθεί πολύ σοβαρά.

Το να λέμε ότι έχουμε πολλούς και ικανούς νεαρούς οι οποίοι δεν αγωνίζονται ποτέ ή που αναγκάζονται να παίζουν σε άγνωστες για αυτούς θέσεις λόγω τραυματισμών είναι επικίνδυνο. Ο νεαρός πρέπει να βάλει παιχνίδια πάνω του γιατί μόνο με αυτά θα μπορέσει να δείξει και να βελτιωθεί.

Αν από την άλλη ο Αντωνιάδης κρίνει ότι χρειάζεται να αλλάξει παραστάσεις θα φανεί στην πράξη πόσο έτοιμος είναι ο ΑΠΟΕΛ να στελεχώσει το ρόστερ τους από νεαρούς Κύπριους.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!