Χωρίς φόβο

Η ομάδα μας βρίσκεται πλέον σε πορεία αντίστροφης μέτρησης και το πρωί αναχώρησε για το Μπιλμπάο. Ο εκρόσωπος τύπου της ομάδας μας σχολιάσε το μακρύ ευρωπαϊκό ταξίδι και τα δεδομένα ενόψει του πιο δύσκολου φετινού αγώνα.

«Στην αρχή της χρονιάς προσδοκούσαμε να έχουμε ένα μακρύ Ευρωπαϊκό ταξίδι. Ο στόχος επετεύχθη με την πρόκριση στην φάση των 32 και μάλιστα με απόλυτο τρόπο, αφού η ομάδα πήρε την πρώτη θέση. Πάμε στο Μπιλμπάο για να αντιμετωπίσουμε την ομάδα με απόλυτο σεβασμό, όπως και οι ίδιοι στις δηλώσεις τους αντιμετωπίζουν με σεβασμό το ΑΠΟΕΛ. Θα πάμε να διεκδικήσουμε τις δικές μας πιθανότητες. Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε ότι δεν αντιμετωπίζει με φόβο καμία ομάδα στην Ευρώπη και αυτό το έχει κερδίσει μέσα από τις δικές του δυνάμεις και παρουσίες και το ίδιο θα κάνει και απέναντι στην Αθλέτικ. Αυτή η προσπάθεια προσδοκούμε ότι θα έχει και συνέχεια στην Κύπρο. Θέλουμε να πετύχουμε ένα αποτέλεσμα που να κριθεί η πρόκριση και στα δυο παιχνίδια. Σαφώς και η Αθλέτικ μπορεί να θεωρείται το φαβορί, αλλά το ΑΠΟΕΛ πολλές φορές ήταν το αουτσάιντερ και κατάφερε να κάνει σημαντικά πράγματα στην Ευρώπη. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και αυτή την φορά».

Για τα αγωνιστικά: «Η τελευταία προπόνηση έδωσε την δυνατότητα στον προπονητή να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές αφού και ο Μιλάνοφ και ο Μπαράλ προπονήθηκαν κανονικά. Αυτό σημαίνει ότι είναι στην διάθεσή του. Ο προπονητής θα κρίνει ποιοι 18 είναι οι πιο έτοιμοι για να του δώσουν αυτό που έχει σχεδιάσει».

Για τον κόσμο: «Έχουμε προπωλήσει 1300 εισιτήρια. Στο ξενοδοχείο στο Μπιλμπάο θα διατιθενται εισιτήρια σε φίλους του ΑΠΟΕΛ που θα έρθουν από άλλες χώρες οι οποίοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον. Υπολογίζουμε ότι ίσως φτάσουμε στα 1500».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X