Χωρίς την πίεση της πρόκρισης

Μόνο τον Αστίθ υπολογίζει εκτός ο Κρίστιανσεν, όπως δήλωσε στη δημοσιογραφική διάσκεψη για το αυριανό παιχνίδι, και θα ξέρει μετά την προπόνηση για τον αν θα υπάρχουν άλλοι που δεν θα μπορούν να βοηθήσουν. Είναι σημαντικό, ανάφερε, ότι δεν έχουμε την πίεση της πρόκρισης και έχουμε μόνο αυτή της πρώτης θέσης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

“Εμείς σαν ομάδα θα παίξουμε για την νίκη. Είναι ριψοκίνδυνο να παίζεις για την ισοπαλία. Θα προσπαθήσουμε για την νίκη, αλλά αν μέσα από την εξέλιξη έρθει η ισοπαλία, δεν θα μας αφήσει δυσαρεστημένους.

Έχω όλους τους ποδοσφαιριστές στην διάθεση μου, εκτός του τιμωρημένου Αστίθ. Είχαμε κάποια μικροπροβλήματα αλλά θα δω μετά την προπόνηση”.

Αν πάρουμε βαθμό ή βαθμούς σημαίνει ότι θα είμαστε πρώτοι, αυτό είναι το σημαντικό. Τα υπόλοιπα θα είναι μια καλή ανάμνηση και μόνο.

Πρέπει να προετοιμαστούμε σοβαρά, όπως στο πρώτο παιχνίδι. Παίζουμε στην έδρα μας με τον κόσμο μας και θέλουμε να συνεχίσουμε. Είναι πολύ σημαντικό που δεν νιώθουμε την πίεση της πρόκρισης, αλλά νιώθουμε πίεση για την κατάκτησης της πρώτης θέσης του ομίλου”.

Μαζί με τον Κρίστιανσεν ο Αλωνεύτης, ο οποιος δήλωσε:

«Για κάθε ποδοσφαιριστή είναι σημαντικά τέτοιου είδους παιχνίδια, πόσο μάλλον  το αυριανό. Κατεβαίνουμε για τη νίκη και να κρατήσουμε την 1η θέση. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ο καλύτερος να κερδίσει και εύχομαι η καλύτερη να είναι η ομάδα μου. Είναι ιδιαίτερο παιχνίδι γιατί παίζουν δυο καλές ομάδες πόσο μάλλον όταν αντίπαλος είναι ελληνική ομάδα. Είναι λαοφιλέστατες ομάδες και οι δυο, ο καλύτερος να κερδίσει. Το γεγονός ότι προκριθήκαμε αφαιρεί λίγο βάρος αλλά ο κάθε ένας θέλει να μπαίνει στο γήπεδο και να κερδίζει».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!