Χρήσιμο από κάθε άποψη

Μπορεί να θέλουμε να κερδίσουμε έστω και σε αγώνα super cup την ομάδα του Σωφρόνη και του Κίρζη αλλά υπάρχουν και άλλοι λόγοι που ο σημερινός αγώνας είναι σημαντικός. Μπορεί λοιπόν να υπάρχει το πρεστίζ και η σημειολογία αλλά ο αποψινός αγώνας είναι σημαντικός για άλλους λόγους.

Λίγες μέρες πριν τα play offs με την Σλάβια ο Δώνης θα έχει την πρώτη και τελευταία ευκαιρία να δει τους παίκτες του σε συνθήκες αγώνες. Κάτι τέτοιο θεωρείται μεγάλη υπόθεση αφού όπως είπε και ο ίδιος ακόμα μαθαίνει τους παίκτες.

Είναι για αυτό που ο σημερινός αγώνας θεωρείται crash test για τον Φαρίας ο οποίος για διάφορους λόγους θεωρείται βασικός υποψήφιος για άμεση αποχώρηση.

Ο προπονητής μας λογικά θα δώσει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον έχουν ανάγκη όπως οι Αρτυματάς, Ορ και Εφραίμ ενώ και η περίπτωση του Ποτέ έχει ιδιαιτερότητες.

Εννοείται ότι δεν υπάρχει λογική να δούμε τον Μοράις να επιφορτίζεται ή ακόμα και τον Βινίσιους. Θυμίζουμε ότι εκτός αποστολής είναι οι Καρλαό, Μιλάνοφ και Μπερτολιο περισσότερο για προληπτικούς λόγους.

Ο αγώνας όπως είναι γνωστό θα γίνει στο Αντώνης Παπαδόπουλος και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΑΝΤ 1 (20:00).

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X