Χριστοφόρου ή λύση ανάγκης;

O Μιλάνοφ τέθηκε νοκ αουτ για τις επόμενες 3-4 εβδομάδες και ο Κρίστιανσεν πρέπει να βρει τον παίκτη που θα κληθεί να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας. Το πρώτο τεστ είναι την Κυριακή με την ΑΕΖ και στη συνέχεια ο ακόμα πιο απαιτητικός επαναληπτικός κυπέλλου με τη Σαλαμίνα.

Οι επιλογές του προπονητή μας δεν είναι πολλές. Ο μόνος παίκτης στο ρόστερ που θεωρείται δεξιός μπακ είναι ο Χριστοφόρου. Μέχρι σήμερα δεν πήρε καθόλου χρόνο συμμετοχής και σίγουρα αυτό δημιουργεί μια νευρικότητα η οποία μάλλον εξισορροπείται με τη δυναμικότητα της ΑΕΖ.

Το γεγονός ότι ο Κρίστιανσεν δεν του έδωσε μέχρι σήμερα ευκαιρίες έστω και αν υπήρξαν 2-3 περιπτώσεις όπου αυτό έδειχνε πιθανό μπορεί να ερμηνευτεί με διάφορους τρόπους.

Θεωρητικά υπάρχουν εναλλακτικές επιλογές αλλά θα πρόκειται για λύσεις ανάγκης. Ο Αρτυματάς για παράδειγμα θα ήταν μια επιλογή αφού τον είδαμε να παίζει και σε αυτή τη θέση πέρσι επί Κετσπάγια.

Η τελική απόφαση Κρίστιανσεν θα αποκρυπτογραφήσει αρκετά αφού τόσο ο Χριστοφόρου όσο και ο Αρτυματάς είναι παίκτες που έχουν τυπική παρουσία μέχρι στιγμής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X