Χτίζεται κάτι αξιόλογο

Ο ΑΠΟΕΛ έγραψε ιστορία ψες στο Καραϊσκάκη και όπως είναι φυσικό η σημερινή μέρα αναλώνεται στις προεκτάσεις της νίκης και τις προοπτικές που δημιουργούνται για την ομάδα μας στο Europa League. Παράλληλα είναι μια καλή αφορμή για να δούμε πως εξελίσσονται τα πράγματα στους πρώτους τρεις μήνες της φετινής χρονίας.

Είναι γεγονός ότι κάθε εβδομάδα που περνά τα δεδομένα διαφοροποιούνται προς το καλύτερο. Η άποψη ότι ο αγωνιστικός σχεδιασμός ήταν τόσο προβληματικός που θα οδηγούσε πολύ νωρίς σε εκτροχιασμό της ομάδας από τους στόχους της φαίνεται να διαψεύδεται πανηγυρικά.

Αυτό που δεν υπάρχει αμφιβολία να έχει συμβεί είναι η καθυστέρηση στην ενσωμάτωση κάποιων παικτών, γεγονός που έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην πορεία μας στα προκριματικά του Champions League.

Ακόμα και αυτό όμως φαίνεται να αντιμετωπίζεται σωστά πλέον και σίγουρα δεν είναι λόγος για να καταδικαστεί ο Κρίστιανσεν. Ο προπονητής μας επιβεβαιώνει ότι ξέρει να κάνει τη δουλειά του καλύτερα από ότι νομίζουν όσοι τον κατακρίνουν και είναι για αυτό που οι προοπτικές είναι καλές.

εννοείται ότι απαγορεύεται ο εφησυχασμός αφού αποτελεί ιστορικά τον μεγαλύτερο μας εχθρό και λόγο να ανατραπούν τα πάντα. Είναι για αυτό που η επισήμανση του Κρίστιανσεν ότι πρέπει να επικεντρωθούμε στη Δόξα κρύβει μεγάλη δόση αλήθειας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!