Δεδομένη η δεύτερη μεταγραφή

Μπορεί η οριστική κατάληξη στο σημαντικό θέμα του σκάουτερ να καθυστερεί αλλά η επιτροπή προγραμματισμού και κυρίως ο Κρίστιανσεν έχει καταλήξει στο πλάνο όσον αφορά τις αλλαγές στο ρόστερ ενόψει της μεταγραφικής Ιανουαρίου. Το πρώτο που πρέπει να θεωρείται δεδομένο είναι ότι θα γίνουν δυο προσθήκες ή τουλάχιστον αυτή είναι η πρόθεση και η ανάγκη.

Πέραν της γνωστής απόφασης για απόκτηση επιθετικού που θα έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά των Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο, προκύπτει η ανάγκη και για ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής.

Το ερώτημα που καλούνται να απαντήσουν αρχικά οι αρμόδιοι είναι κατά πόσο θα προτιμηθεί ένας κεντρικός αμυντικός ή ένας αμυντικός μέσος. Στη συνέχεια θα προκύψει η πιο δύσκολη απόφαση του να επιλεγεί κάποιος που μπορεί πραγματικά να βοηθήσει.

Η κατάσταση είναι ρευστή και η τελική απόφαση θα εξαρτηθεί από διάφορους παράγοντες αφού ακόμα και ένας τραυματισμός μπορεί να σταθεί ικανός να διαφοροποιήσει το πλάνο.

Όσον αφορά τον παίκτη που θα πρέπει να αποχωρήσει προκειμένου να γίνει και δεύτερη μεταγραφή με τα σημερινά δεδομένα υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!