Δεν αρκεί η κόλαση

Οι προτροπές για να μετατραπεί το ΓΣΠ σε κόλαση από του φιλάθλους στο επαναληπτικό βρίσκονται στο προσκήνιο από την στιγμή της λήξης του αγώνα της Τρίτης. Εννοείται ότι ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ γνωρίζει πως με τη δική του συμβολή και παρουσία δημιουργεί ένα σημαντικό πλεονέκτημα για την ομάδα μας εν όψη επαναληπτικού. 

Oι οπαδοί όμως δεν είναι αυτοί που βρίσκονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο και παίζουν μπάλα. Είναι μεγάλη παγίδα να πιστεύουμε ότι με ένα ΓΣΠ που κοχλαζει από ένταση και πάθος για πρόκριση θα μπορέσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας, αν μέσα στο γήπεδο δεν βρεθούμε δύο φορές πιο έτοιμοι από τον κόσμο στις κερκίδες. 

Η αγωνιστική προετοιμασία, το σωστό και μελετημένο πλάνο, η αυτοσυγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μας από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό και η ορθή αξιολόγηση των δεδομένων κατά την διάρκεια του αγώνα είναι τα στοιχεία που θα φέρουν την πολυπόθητο πρόκριση στους ομίλους του Τσαμπιονς Λινγκ.

Ο Τόμας Κριστιανσεν αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με το αγωνιστικό και ψυχολογικό κομμάτι της προετοιμασία της ομάδας έχουν ευθύνη να απομονώσουν την συγκέντρωση της ομάδας στο πως με σωστή και έξυπνη τακτική θα μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε τα πλεονεκτήματα μας και να περιορίσουμε τα μειονεκτήματα. 

Σε αντίθεση με τους περισσότερους παίκτες της ομάδας μας, ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ κουβαλά πολλες εμπειρίες από τέτοιους αγώνες. Γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει και θα το κάνει. Οι προτροπές είναι μέρος της προετοιμασία εν όψη επαναληπτικού αλλά δεν θα πρέπει να αποπροσανατολίζουν. Οι παίκτες είναι αυτοί που θα κερδίσουν τον αγώνα και αυτοί θα πρέπει να παρουσιάσουν όσο πιο παθιασμένοι και έτοιμοι γίνεται για τον επαναληπτικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X