Δεν μπορεί να φύγει ο Ντε Βινσέτι

Όσο πλησιάζει η μεταγραφική περίοδος εντείνονται οι πληροφορίες που θέλουν τον Ντε Βινσέτι να αποτελεί μεταγραφικό στόχο ομάδων του εξωτερικού. Μέχρι στιγμής πρόκειται για εικασίες και ανεπίσημες βολιδοσκοπήσεις από διαφόρους μάνατζερ οι οποίες υπό κάποιες προϋποθέσεις ίσως πάρουν επίσημη μορφή.

Είναι γεγονός ότι η διοίκηση Πετρίδη έχει δεχτεί μία τουλάχιστον κρούση από μάνατζερ που φέρεται να λειτουργεί εκ μέρους ομάδας του Μεξικού. Η αντίδραση από πλευράς της ομάδα μας είναι ότι θα μπει στη διαδικασία να αξιολογήσει μόνο επίσημες προτάσεις οι οποίες ανταποκρίνονται στην αξία του παίκτη.

Επί της ουσίας ο ΑΠΟΕΛ των πολλών προβλημάτων και του -4 από την κορυφή καλείται να επιμετρήσει και τις πιθανότητες του να κατακτήσει το πρωτάθλημα σε περίπτωση που πουλήσει τον Αργεντινό.

Καλείται επίσης να κρίνει αν και πως θα διαχειριστεί τον κυκλοθυμικό Ντε Βινσέτι σε περίπτωση που έρθει πράγματι μια πρόταση από το εξωτερικό.

Πρακτικά και επί της ουσίας θεωρείται απίθανό να έρθει πρόταση πέραν των δυο εκατομμυρίων ευρώ. Κρίνουμε ότι μόνο ένα τέτοιο ποσό θα βάλει σε διλήμματα την ομάδα μας αφού ισχύει και ο διαμοιρασμός 60-40 με τον Ολυμπιακό.

Με βάση τα πιο πάνω κρίνουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει τη δυνατότητα να παραχωρήσει τον παίκτη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!