Δεν χορταίνεις να τον βλέπεις

Μπορεί το ποδόσφαιρο να είναι ομαδικό άθλημα αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι ομάδες όπως και η Μπαρτσέλονα στηρίζονται σε κάποιες μονάδες. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του ΑΠΟΕΛ με τον Ντε Βινσέτι να επιβεβαιώνει πόσο σημαντικός παίκτης είναι για την ομάδα μας. Ο Αργεντινός είναι ο παίκτης που από την αρχή των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων σηκώνει και με το παραπάνω το βάρος της μεσοεπιθετικής γραμμής, με αποτέλεσμα να έχει καθοριστική συμβολή στη μέχρι σήμερα πορεία.

Η απόδοση του Ντε Βινσέτι ήταν καθοριστικής σημασίας έτσι ώστε η ομάδα να καταλήξει στους ομίλους του Europa League σε μια εποχή που ο ΑΠΟΕΛ ψαχνόταν γενικώς, ενώ με την έλευση του Κετσπάγια δείχνει ακόμα πιο ώριμος.

Με εξαίρεση κάποιες αχρείαστες κίτρινες κάρτες οι οποίες δικαιολογούνται από το παθός του ο Ντε Βινσέτι παρουσιάζεται πιο ολοκληρωμένος ως ποδοσφαιριστής από πότε. Μαρκάρει, τρέχει, οργανώνει και σκοράρει με τρόπο που κάνει την ομάδα απρόβλεπτη αφού στο οπλοστάσιο του Κετσπάγια υπάρχουν και οι απειλές των υπολοίπων.

Η περσινή προβληματική χρονιά του ΑΠΟΕΛ όσον αφορά το μεσοεπιθετικό κομμάτι και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο Ντε Βινσέτι φαίνεται να αποτελούν μακρινό παρελθόν και έτσι θέλουμε να παραμείνουν.

Μπορεί λοιπόν ο κόσμος να χαζεύει την τελευταία μαγική κίνηση του στον αγώνα με την Σαλαμίνα αλλά όλοι αναγνωρίζουν ότι η συνεισφορά και επιρροή του στον φετινό ΑΠΟΕΛ είναι αυτή που μας κάνει να νιώθουμε super.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X