Δεν διαψεύδει και συστήνει ψυχραιμία

Μετά και από τα όσα έχουν διαρρεύσει κατά τη διάρκεια της  χτεσινής μέρας ο Πετεβίνος δεν μπορούμε να διαψεύσει ότι απασχόλησε τη διοίκηση το θέμα παραμονής ή όχι του Δώνη, ενώ σύστησε ψυχραιμία.

Ο εκπρόσωπος τύπου σχολίασε όλα τα θέματα που απασχολούν την ομάδα μας στον ΣΠΟΡ ΦΜ:

Για την ήττα από τον Απόλλωνα: «Είναι μια ήττα η οποία μας έφερε την απώλεια της πρώτης θέσης. Όπως είπαμε και πριν, αν υπήρχε νικητής θα είχε το βαθμολογικό πλεονέκτημα. Ο δρόμος είναι μακρύς. Να ανασυνταχτούμε, να ανατρέψουμε την κακή μας εμφάνιση, και να δούμε το επόμενο μας παιχνίδι με την ΑΕΛ. Πρέπει να ομολογήσω ότι αυτή η διακοπή θα μας δώσει τον απαραίτητο χρόνο ξεκούρασης, να δούμε τα λάθη μας και να δείξουμε την απαιτούμενη βελτίωση. Πρέπει να παρουσιάσουμε ένα άλλο πρόσωπο αν θέλουμε να ανατρέψουμε την υφιστάμενη βαθμολογική κατάσταση».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πλεονέκτημα που έχει ο Απόλλωνας σε περίπτωση ισοβαθμίας, τις διορθωτικές κινήσεις και την βελτίωση της ομάδας: «Καταρχήν να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ο Απόλλωνας υπερτερεί τώρα, υπάρχει ακόμα ένα παιχνίδι μεταξύ μας και τότε θα ξέρουμε τα δεδομένα για να τα ανατρέψουμε σε περίπτωση ισοβαθμίας. Γνωρίζουμε ότι χρειάζεται μια νίκη με πολλά τέρματα. Όταν έγινε η αναφορά μου στο τέταρτο γκολ του Απόλλωνα, σε αυτό αποσκοπούσε. Φαίνεται ότι παρεξηγήθηκε η τοποθέτηση μου, δεν είπα ότι η διαιτησία καθόρισε το αποτέλεσμα. Σαφώς και οι μέρες αυτές θα αναλωθούν σε πολλή δουλειά έτσι ώστε να μπορέσει να βελτιωθεί η ομάδα και να μπορέσουμε να αποδώσουμε καλύτερα, να βγάλουμε την ποιότητα, να γίνουμε ένα καλύτερο σύνολο. Η διαφορά του ΑΠΟΕΛ από τον Απόλλωνα δεν είναι η ποιότητα, αλλά ότι ο Απόλλωνας είναι καλά δουλεμένη ομάδα, και αυτό το πράγμα είναι ένα πλεονέκτημα. Πιστεύουμε ότι έχουμε την δυνατότητα να αντισταθμίσουμε αυτό το πράγμα και να ανατρέψουμε την κατάσταση. Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ, που ξεχωρίζει σ’ αυτή την χιλιετία. Έχουμε καταφέρει ανατροπές. Σε σχέση με τα τελευταία 5 χρόνια, έχουμε έναν αντίπαλο που έχει δυνατότητες. Είναι δύσκολο, και μετά την ήττα έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες για τον Απόλλωνα, όμως από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε. Ξέρουμε ότι υπάρχει το έδαφος και θα το παλέψουμε μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο».

Για την αγωνιστική παρουσία και την ποιότητα του ΑΠΟΕΛ: «Πρέπει να πούμε ότι από πλευράς της διοίκησης, των ποδοσφαιριστών, και του τεχνικού τιμ, δεν είμαστε ικανοποιημένοι γιατί πιστεύουμε ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Υπάρχει μια υπερβολή. Άκουγα να αναφέρεστε ότι ο Απόλλωνας έχει σκοράρει κατά ριπάς (σ.σ. 100 γκολ), που είναι ένα επίτευγμα. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει 99. Έχει πετύχει 22 νίκες όσες και ο Απόλλωνας. Το γεγονός ότι ο Απόλλωνας είναι μια δουλεμένη ομάδα, δημιουργεί έναν ανταγωνιστική που ο ΑΠΟΕΛ δεν είχε τα προηγούμενα χρόνια. Όπως επίσης είπα, εγώ είμαι της άποψης, ότι πάντα ο πρωταθλητής παίρνει το τρόπαιο δίκαια. Αν το πάρει ο ΑΠΟΕΛ δεν θα το πάρει δίκαια; Ο πρωταθλητής κρίνεται από την συνέπεια, την σταθερότητα και την διάρκεια. Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από την αγωνιστική εικόνα της ομάδας, και πρέπει να το διορθώσουμε. Αν δεν το διορθώσουμε, δεν θα το πάρουμε, αυτό είναι ξεκάθαρο. Υπάρχουν 21 βαθμοί στο τραπέζι. Όποιος πάρει τους περισσότερους, θα πάρει και το πρωτάθλημα. Ο Απόλλωνας είναι μια ομάδα που άρχισε σταθερά, έκανε καλά παιχνίδι στην Ευρώπη, γι’ αυτό βρίσκεται εκεί που βρίσκεται. Αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα μέσα στη σεζόν και μπορεί να μας στέρησαν να προχωρήσουμε όπως θα θέλαμε. Η αλήθεια είναι πως φέτος πρέπει να είναι η χειρότερη χρονιά από την άποψη τον αριθμό των τραυματιών. Αυτό που πρέπει να κοιτάξομε τώρα είναι να κάνουμε σωστή διαχείριση για ανατροπή των δεδομένων. Σε καμιά περίπτωση δεν έχει κριθεί το πρωτάθλημα».

Και πρόσθεσε: «Χρειαζόμαστε καλύτερη διαχείριση. Αυτή η διακοπή είναι σημαντική εδώ που βρισκόμαστε και ελπίζουμε ότι θα λειτουργήσει ευεργετικά. Έχουμε και δύο ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στον προθάλαμο της επιστροφής τους. Αναφέρομαι στον Βάτερμαν και στον Εφραίμ. Είναι σημαντικές επιλογές. Ξέρουμε πως πρέπει να βελτιωθούμε και να πετύχουμε το απόλυτο».

Για το ελλαδικά δημοσίευμα περί ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ για τον Ουζουνίδη: «Τα ελλαδικά δημοσιεύματα για τον ΑΠΟΕΛ συνεχίζουν να έχουν ποσοστό επιτυχίας 0%».

Για τους τραυματίες: «Ο Βάτερμαν και ο Εφραίμ απουσιάζουν και θα φορτώσουν έντονες προπονήσεις και θα τους έχουμε με την έναρξη του πρωταθλήματος. Το μοναδικό ερωτηματικό είναι ο Πολιάκοφ. Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 έπρεπε να πετάξει για Λευκορωσία, ανεξαρτήτως αν είναι τραυματίας. Εξετάστηκε από τον γιατρό εκεί, θα επιστρέψει σήμερα στην Κύπρο, θα περάσει από εξετάσεις για να δούμε τον τραυματισμό του. Από κει και πέρα θα ξέρουμε το πρόγραμμα που θα ακολουθήσει».

Για τα γκολ που δέχθηκε ο ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε αναφέρει ξανά ότι τα 29 γκολ που δεχθήκαμε, είναι ένα αρνητικό ρεκόρ. Ποδοσφαιρικά ψάχνεις τις αιτίες και όχι δικαιολογίες. Λόγω του ότι είχαμε αυτή την αμυντική λειτουργία, δεν μπορούσαμε να έχουμε την βαθμολογική συγκομιδή που θέλαμε. Είναι σαφώς κάτι που πρέπει να διορθώσουμε. Ο ΑΠΟΕΛ δεν είναι συνηθισμένος να δέχεται 4 γκολ. Μόνο με δουλειά μπορείς να το διορθώσεις ώστε να δείξεις καλύτερη εικόνα στη συνέχεια».

Για τον Βινίσιους: «Τόσο ο Βινίσους όσο και ο Μιλάνοφ και ο Ρουέδα είναι εκτός των λιστών μέχρι το τέλος της σεζόν. Και οι 3 ακολουθούν το πρόγραμμα αποκατάστασης τους. Οι Βινίσους και Μιλάνοφ είναι σε πολύ καλό στάδιο, και πλησιάζει η ώρα που θα μπουν σε πρόγραμμα προπονήσεων. Ο Ρουέδα είναι στους 3 μήνες, θα χρειαστεί καιρό, δουλεύει πολύ καλά για να κερδίσει τον χρόνο. Επισκέπτεται συχνά την Ρώμη και παίρνουμε ενθαρρυντικά μηνύματα από τους γιατρούς».

Για τις αποφάσεις του Δ.Σ. για διορθωτικά μέτρα: «Είναι και δουλειά της διοίκησης να βοηθήσει την ομάδα να βελτιωθεί. Η ομάδα έχει ρεπό σήμερα και αύριο, όμως υπάρχουν συζητήσεις για να δούμε πως θα βελτιωθεί η ομάδα».

Αν έχει τεθεί θέμα Δώνη: «Να τα δούμε όλα με ψυχραιμία, να αξιολογηθεί η κατάσταση. Είναι θέμα σωστής διαχείρισης και αυτό αγγίζει τους πάντες. Τώρα δεν υπάρχει κάτι για να πω».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X