Δεν έχει τελειώσει τίποτα

Η επόμενη μέρα της πελώριας νίκης δημιουργεί εκ νέου κλίμα ευφορίας στην ομάδα μας κάτι που πρέπει να τύχει σωστής διαχείρισης. Η πορεία του τελευταίου διμήνου είναι τέτοια που το μάθημα πρέπει να γίνει πάθημα. Σε αυτό και όχι μόνο αναφέρθηκε ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις…

«Είναι ένα παιχνίδι που φέρνει ηρεμία στην ομάδα σε σχέση με το ότι έπρεπε να παρουσιαστούμε διεκδικητικοί και να πάμε σε μια δύσκολη έδρα και να πάρουμε τη νίκη. Ταυτίζοντας το αυτό και το ότι θα ακολουθούσε διακοπή, και γνωρίζεται ότι το καλύτερο γιατρικό για μια ομάδα είναι ο επόμενος αγώνας, θα ήταν δύσκολες οι επόμενες δυο εβδομάδες. Αυτό που διεκδικούσαμε χθες ήταν να διατηρήσουμε ένα δεδομένο, να εξαρτάται η διεκδίκηση του τίτλου από τα δικά μας πόδια. Τα καταφέραμε, πήραμε μια δίκαιη νίκη, απέναντι στον Απόλλωνα μέσα στην έδρα του. Αυτό που μας μένει είναι ότι είμαστε ένα βαθμό μπροστά. Έχει 21 βαθμούς πάνω στο τραπέζι και όλα είναι ανοικτά. Δεν έχει τελειώσει απολύτως τίποτα».

Για το ότι πρέπει το ΑΠΟΕΛ να περιορίσει τις απώλειες:
«Καμία ομάδα δεν παίζει μόνη της. Και στο ποδόσφαιρο ακόμη και να είσαι καλύτερος δεν παίρνεις πάντα αυτό που θέλεις. Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχει θέμα δικαιότητας. Όλες οι απώλειες που είχαμε, ήταν δική μας ευθύνη. Θα αφαιρούσα το παιχνίδι στην Πάφο. Και οι άλλες ομάδες διεκδικούν στόχους. Αν κάποιος κοιτάξει το παιχνίδι, παρά το ότι μπήκαμε δυνατά, βιώσαμε ένα 45λεπτο με μηδέν τελικές. Είναι η ίδια ομάδα όμως που μπήκε στο β’ ημίχρονο και πέτυχε τρία γκολ. Επειδή το ποδόσφαιρο είναι και υποκειμενικό ως άθλημα, πρέπει να κοιτάζουμε τη δουλειά μας, πρέπει να δουλεύουμε στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλω να πω και κάτι που είπα χθες βράδυ. Και να χάναμε χθες βράδυ, δε θα σταματούσαμε να πιστεύομε στον τίτλο. Και πέρσι βρεθήκαμε στο -5 από την κορυφή και κατακτήσαμε τον τίτλο».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ καταφέρνει να γυρίσει τα δεδομένα κόντρα στον Απόλλωνα και τη σημασία της ψυχολογίας που έχει σε αυτά τα παιχνίδια, παίρνοντας το ζητούμενο:
«Αν κτίζεις τέτοια ψυχολογία από τη δική σου πλευρά είναι κακό. Σαφώς και πρέπει να έχεις ψυχολογία νικητή. Κυρίως αυτό όμως βαραίνει την πλευρά του ηττημένου. Το πιο σημαντικό είναι οι ομάδες που αντιμετωπίζουν τέτοιες προϊστορίες ότι μπορούν να το ανατρέψουν. Δεν είχαμε καλά αποτελέσματα κόντρα στον Απόλλωνα τα τελευταία χρόνια και καταφέραμε να αλλάξουμε τα δεδομένα. Όμως δεν έχει τελειώσει τίποτα. Δεν μετρούν προϊστορίες στο γήπεδο».

Για την παρουσία του Τάμαρι:
«Ο Μούσα ήταν ο κομβικός παίκτης. Είναι αυτός που επηρέασε το σκορ. Για μένα ο καλύτερος παίκτης του γηπέδου και έκανε και την καλύτερή του εμφάνιση, ήταν ο Λούκας Σόουζα. Δεν ξέρω στα πόσα χιλιόμετρα σταμάτησε. Σαφώς και είναι η μοίρα να μην φαίνονται τόσο, η αλήθεια ότι ήταν συμμέτοχος και στα τρία γκολ. Για αυτό και αποκτήθηκε. Βλέπαμε στο πρόσωπο του και το ταλέντο του κάτι το ιδιαίτερο. Για να συμβεί ότι συνέβηκε χθες, υπήρχε συμμετοχή από όλους».

Για την παρουσία του κόσμου:
«Ο κόσμος είχε μια εξαιρετική παρουσία. Αν ήταν σημείο αναφοράς στο προηγούμενο παιχνίδι στο Τσίρειο, χθες απέδειξε απλά, το τι μας λείπει φέτος. Αυτή η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή. Ούτε να σταματήσουν να στηρίζουν την ομάδα και να την επευφημούν . Από το 1’ μέχρι το 90’. Αυτό που γίνεται φέτος, μπορεί να μας στερεί μια δυναμική που την έχουμε ανάγκη».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X