Δεν είμαστε αυτοί

Στη δημοσιογραφική διάσκεψη που τελείωσε πριν από λίγο ο Μπαλταζάρ δήλωσε με λίγα λόγια τα αυτονόητα. Ότι θα αλλάξει κάποια πράγματα τα οποία δεν μπορεί να αναφέρει και θα αποφασίσει οριστικά αύριο για το ποιους θα χρησιμοποιήσει. Τόνισε ότι δεν είμαστε αυτοί που δείξαμε με τη Σούντουβα. Απομένει να γίνουν τα λόγια πράξεις.

Αναλυτικά δήλωσε:

Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα στο τακτικό κομμάτι αλλά και να αποφύγουμε τα ατομικά λάθη. Γνωρίζαμε ποια είναι η Σούντουβα. Δεν είδα από τους παίκτες μου έλλειψη αφοσίωσης αλλά είδα έλλειψη συγκέντρωσης που μας κόστισε τα 3 τέρματα. Αυτό που είδα στο β’ ημίχρονο είναι αυτό που θέλω και αύριο. Αυτό πρέπει να κάνουμε για να προκριθούμε. Όπως μπορείτε να φανταστείτε έχω δει τον αγώνα ακόμα τρεις φορές. Κυριαρχήσαμε στα πρώτα 8 λεπτά. Μετά δεχθήκαμε το σοκ. Η αντίδραση δεν ήταν αυτή που περίμενα. Όσο για την ερώτηση σας δεν μπορώ να μιλήσω για τις αλλαγές.

Ο Ζαχίντ και ο Καρλάο μπορούν να χρησιμοποιηθούν αύριο και είναι στη διάθεση μου. Θα αποφασίσω αύριο.

Ο κόσμος είναι πολύ σημαντικός για μας. Γι΄ αυτό τους ζήτησα και συγνώμη, σε όλους. Θέλουμε να αποδείξουμε στους φιλάθλους μας ποιοι είμαστε. Δεν είμαστε αυτοί που δείξαμε με τη Σούντουβα.

Η πίεση είναι στη δική μας πλευρά αφού πρέπει να σκοράρουμε και να έχουμε υπομονή. Πρέπει να ξεκινήσουμε με ένα γρήγορο γκολ αλλά αν μπούμε χωρίς μυαλό και συνοχή, αυτό δεν θα μας βγει σε καλό. Μόνο αν παιξουμε με μυαλό θα προκριθούμε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X