Δεν φταίει για όλα ο Τάμαρι

Το γεγονός ότι δεν χάσαμε από την Μπακού μεταφέρει το ενδιαφέρον στους αγώνες που ακολουθούν με τον προπονητή μας να εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από το επίκεντρο της κριτικής. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει και το ηφαίστειο απλά σιγοβράζει.

Ο Γερμανός επέλεξε να τραβήξει για τα καλά το σχοινί όσον αφορά την κόντρα του με τον Τάμαρι, έχοντας και τη στήριξη της διοίκησης η οποία αποφάσισε να γίνει αυστηρή και να μην αφήνει να πέφτει τίποτα κάτω.

Η προσπάθεια να στοχοποιηθεί ο Τάμαρι για την αδυναμία της ομάδας να αποδώσει καλά και να πάρει αποτελέσματα θα οδηγήσει σε μεγαλύτερα προβλήματα. Κυρίως για τον προπονητή μας.

Η δικαιολογία του ότι στο Μπακού ήθελε αποτέλεσμα και οτιδήποτε άλλο ήταν επιμέρους είναι σωστό αλλά οι αδυναμίες δεν κρύβονται με όποιον και αν αγωνιζόμαστε.

Η ανάπτυξη της ομάδας είναι προβληματική αφού γίνονται πειράματα όσον αφορά τους ακραίους μέσους ενώ οι παίκτες στον κεντρικό διάδρομο δυσκολεύονται αφάνταστα να βοηθήσουν. Η περίπτωση του Γκέντσογλου είναι η πιο χαρακτηριστική.

Ο Ιωάννου δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας με τη Νέα Σαλαμίνα, οπότε χάνουμε και τις εκλάμψεις του συγκεκριμένου όπου με επελάσεις προσπαθεί και καταφέρνει να δημιουργεί προϋποθέσεις.

 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X