Δεν είδαν τον ΑΠΟΕΛ

Χιλιάδες οπαδοί μας πήγαν στο γήπεδο την Κυριακή προσδοκώντας ότι θα δουν έναν ΑΠΟΕΛ ο οποίος θα κατάφερνε αυτή τη φορά να παρουσιαστεί έτοιμος για να κερδίσει ντέρμπι. Το μέταλλο του πρωταθλητή και η δύναμη της έδρας ήταν τα στοιχεία που ανέμεναν να δουν όλοι έτσι ώστε η μάχη να εξελιχθεί σε φιέστα.

Οι προσδοκίες διαψεύστηκαν και ανατράπηκαν με τρόπο που δεν μπορεί παρά να προκαλεί προβληματισμό έστω και αν υπάρχει η εντύπωση και η πίστη ότι τελικά θα κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Αυτό έγινε γιατί είδαμε έναν ανέτοιμο έως και ηττοπαθή ΑΠΟΕΛ ο οποίος για ακόμα μια φορά δεν κέρδισε έναν εκ των δυο ανταγωνιστών του. Αυτό φέρει την υπογραφή του Κρίστιανσεν που διάβασε εντελώς λάθος τον αντίπαλο αλλά και τις δυνατότητες των παικτών του.

Η λανθασμένη επιλογή διάταξης και παικτών οδήγησε στο να έχουμε παθητικό ρόλο για 45λεπτά και στην καταθλιπτική κατοχή 65-35 υπέρ της ΑΕΚ. Δεν ήταν μόνο η κατοχή όμως αλλά και το ότι ο ΑΠΟΕΛ αδυνατούσε να κάνει ακόμα και τα απολύτως απαραίτητα αφού οι παίκτες δεν πίστευαν ότι με τον τρόπο που τους παρέταξε η τεχνική ηγεσία μπορούσαν να κάνουν αυτά που έπρεπε.

Με καθυστέρηση ο Κρίστιανσεν διόρθωσε πολλά αλλά επειδή είχαμε απέναντι μας μια καλή ομάδα και έναν δειλό διαιτητή η πολυπόθητη νίκη δεν ήρθε ποτέ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X