«Δεν είναι o αντί-Ντε Βινσέντι»

Ένας από αυτούς που ξέρει πολύ καλά τι εστί Μπερτόλιο κλήθηκε να σκιαγραφήσει τον Αργεντινό που θα ανακοινωθεί ως η νέα μεταγραφή της ομάδας μας.

Αναφερόμαστε στον Βεργέτη που πέρσι ήταν προπονητής του Αστέρα και ήταν αυτός που έζησε ως προπονητής τον Αργεντινό μέσο.

Οι απόψεις τους έχουν ενδιαφέρον…

«Είναι πάρα πολύ καλή προσθήκη, σας το λέω ειλικρινά. Μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως επιτελικός (10άρι) πίσω από τον επιθετικό», το αρχικό σχόλιο του Ελλαδίτη τεχνικός.

Και συνέχισε: «Έχει πολύ καλή… κοφτή ντρίμπλα στο έναν εναντίον ενός, έχει πολύ καλή αντίληψη και κάθετη πάσα, ενώ έχει ευχέρεια και στο σκοράρισμα, όπως θα θυμάστε και στον περσινό ματς κόντρα στον ΑΠΟΕΛ. Γενικά, είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, ο οποίος θα βοηθήσει πολύ τη νέα του ομάδα. Είμαι βέβαιος».

Κληθείς να σχολιάσει αν ο Μπερτόλιο μπορεί να χαρακτηριστεί και ως «αντί-Ντε Βινσέντι», απάντησε: «Όχι, είναι πολύ διαφορετικός ποδοσφαιριστής. Επειδή έχει πολύ καλή ντρίμπλα μπορεί να… σπάσει τις ισορροπίες απέναντι σε κλειστές άμυνες, δίνει σημαντικές ασίστ και φυσικά εκτελεί!».

Όσον αφορά στον χαρακτήρα του: «Είναι πολύ καλό παιδί. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση ανάμεσα μας. Στα δυόμιση χρόνια που εργαζόμουν στον Αστέρα συνυπήρξαμε για έναν χρόνο και σας το λέω πως είναι εξαίρετος χαρακτήρας».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X