Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο

Το αν μπορούσε ο ΑΠΟΕΛ για κάτι καλύτερο ή κατά πόσο έκανε τις καλύτερες δυνατές επιλογές ο Κρίστιανσεν στον αγώνα με την Άντερλεχτ είναι πλέον παρελθόν. Αν όχι για τους οπαδούς μας σίγουρα για όλους στον Αρχάγγελο που καλούνται να επικεντρωθούν στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ανόρθωση.

Η έναρξη της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος με τα συνεχόμενα ντέρμπι θα δοκιμάσει τις αντοχές όλων και κυρίως του ΑΠΟΕΛ. Και αυτό γιατί είμαστε η ομάδα που έχει δώσει αριθμό ρεκόρ αγώνων και που έχει την προσοχή της εξίσου στραμμένη και στην Ευρώπη.

Αυτό αναπόφευκτα δημιουργεί θέματα που είναι δύσκολο να τα διαχειριστούμε άψογα. Οι τραυματισμοί πληθαίνουν ενώ υπάρχει θέμα και με τη συγκέντρωση των παικτών. Είναι για αυτό που το απόγευμα της Κυριακής στο Αντώνης Παπαδόπουλος θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια.

Η Ανόρθωση είναι βαθμολογικά αδιάφορη αλλά όπως έδειξε και στον αγώνα με τον Απόλλωνα παλεύει κάθε αγώνα έχοντας την πιέση και το σπρώξιμο από τους οπαδούς της. Το γεγονός ότι έδωσε και αυτή αγώνα κύπελλου την Τετάρτη ίσως παίξει κάποιο ρόλο αλλά στο τέλος της ημέρας είναι η απόδοση του ΑΠΟΕΛ που θα κρίνει τα πάντα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!