Δεν υπάρχει θέμα προπονητή

Μετά από δεύτερες και πιο ώριμες σκέψεις η διοίκηση Πετρίδη φαίνεται να αντιλαμβάνεται ότι η απόλυση ενός ακόμα προπονητή δεν είναι η πιο ενδεδειγμένη λύση. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν της συσπείρωσης ο Πετεβίνος τοποθετήθηκε σήμερα με τρόπο απόλυτο αναφέροντας ότι δεν υπάρχει θέμα προπονητή.

Πρόκειται για μια σημαντική τοποθέτηση η οποία θα έχει μεγαλύτερη αξία αν μη  κακό δεν κερδίσουμε έναν από τους επόμενους αγώνες.

Η ποδοσφαιρική και όχι μόνο ωριμότητα που πρέπει να δείξουμε ως ΑΠΟΕΛ ξεκινά από τη διοίκηση και διαχέεται στον κόσμο, οπότε αναμένουμε πράξεις αν τυχόν μεγαλώσει η φουρτούνα.

Η σχετική τοποθέτηση του Πετεβίνου:

«Καταρχήν δεν υπάρχει κανένα θέμα τεχνικής ηγεσίας, δεν ξέρω γιατί συντηρείται. Ακόμα και αν συμβεί αυτό το σενάριο και δεν κερδίσουμε, το ΑΠΟΕΛ θα είναι στην πρώτη θέση. Έχουμε αυτογνωσία και αυτοεκτίμηση της κατάστασης. Είναι αυτό που κάναμε τα τελευταία χρόνια έτσι το ΑΠΟΕΛ να είναι πρωταθλητής. Πάμε για το πέμπτο σερί πρωτάθλημα. Έχουμε στις τάξεις μας πάρα πολύ μεγάλους ποδοσφαιριστές, έχουν την εμπειρία και ξέρουν πώς να αντιδράσουν. Είμαστε μια ομάδα που σε λίγο θα συμπληρώσουμε 50 παιχνίδια. Είμαστε μια ομάδα που φέτος πέρασε περίοδο τεράστιας κόπωσης και απαιτήσεων, καταφέραμε να ανταπεξέλθουμε και να είμαστε ικανοποιεί να διαχειριστούμε από μόνοι μας την κατάσταση».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!