“Δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος”

O Δώνης παρουσιάστηκε συνειδητοποιημένος στις δηλώσεις του λίγο πριν την προπόνηση της ομάδας μας στο Μπερναμπέου. Θέλοντας να στείλει μάλιστα μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση είπε ότι το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ που κατά 99% κερδίζει ο καλύτερος!

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Όταν συμμετέχεις σε αυτή την μεγάλη διοργάνωση, είναι λογικό να έχεις δύσκολα παιχνίδια. Είμαστε χαρούμενοι που φτάσαμε μέχρι εδώ, να σεβαστούμε τους εαυτούς μας. Αυτά τα παιχνίδια μεγαλώνουν την ομάδα μας. Πιστεύουμε πάρα πολύ στην ομάδα μας, το κυρίαρχο είναι να δω τους παίκτες μου να φτάνουν τα όρια τους απέναντι στην ομάδα που έχει κατακτήσει τα τελευταία δύο Τσάμπιονς Λιγκ.

Κανένα παιχνίδι δεν πάμε για να τ ευχαριστηθούμε. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο έχουμε δει τεράστιες εκπλήξεις. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ που 99% κερδίζει ο καλύτερος. Πρέπει να κάνουμε το καθήκον μας. Θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για τους παίκτες μας, παίζουμε απέναντι σε ποδοσφαιριστές με πολλή ποιότητα. Το ποδόσφαιρο δεν είναι ατομικό αλλά ομαδικό άθλημα.

Ρεάλ και Ντόρτμουντ είναι τα φαβορί, εμείς θα παλέψουμε κάθε παιχνίδι. Ειδικά στην έδρα μας θα προσπαθήσουμε να μαζέψουμε πόντους και να κάνουμε κάποιες ζημιές. Την προηγούμενη φορά προσπαθήσαμε μέχρι το τέλος να προκριθούμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αν το πετύχουμε σε ένα τέτοιο όμιλο θα είμαστε πολύ ικανοποιούμενοι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X