Δεν μπλοφάρει για τις δυσκολίες

Ο Μπαλταζάρ κλήθηκε να δώσει τις εκτιμήσεις του αναφορικά με τον αυριανό αγώνα και με τα όσα είδε επιβεβαιώθηκε ότι πλέον είναι επιφυλακτικός όσον αφορά την προοπτική της ομάδας μας. Ο προπονητής μας σκιαγράφησε τη Φλόρα ως μια ομάδα που μπορεί να μας κάνει τη ζημιά αν δεν προσέξουμε τις φαρμακερές αντεπιθέσεις της.

Οι σχετικές δηλώσεις:

“Θέλω να εκφράσω τα βαθιά μου συλλυπητήριά μου στον Ελληνικό λαό. Στην Πορτογαλία είχαμε παρόμοια καταστροφή πριν ένα χρόνο και καταλαβαίνω τι περνά η Ελλάδα. Οι σκέψεις όλης της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ είναι με τους συγγενείς των θυμάτων”.

Για τον αντίπαλο: “Η Φλόρα είναι μια καλή ομάδα, οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές είναι διεθνείς με την Εσθονία. Είναι παίκτες με ποιότητα και εμπειρία. Είναι μια ομάδα που της αρέσει να παίζει στην αντεπίθεση και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτική. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να γίνει επικίνδυνη. Σέβομαι κάθε μου αντίπαλο. Θα είναι ένας πολύ δύσκολος αγώνας, δεν το λέω απλώς για να το πω. Αλλά ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να περάσουμε”.

Για το ότι ο κόσμος είναι απογοητευμένος και περιμένει πρόκριση στους ομίλους του Europa League: “Ο κόσμος έχει κάθε δικαίωμα να είναι απογοητευμένος. Είναι απογοητευμένοι και η διοίκηση και οι παίκτες και όλοι μας. Το ποδόσφαιρο δεν είναι δίκαιο όπως αποδείχθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι στο ΓΣΠ. Μπορύσαμε να παίζουμε όλο το βράδυ και ίσως να μην βάζαμε ακόμα ένα γκολ. Αύριο το παιχνίδι είναι διαφορετικό. Είναι τα πρώτα 90 λεπτά και δεν μπορούμε να είμαστε τόσο επιθετικοί όπως το προηγούμενο ματς. Σίγουρα πρέπει να είμαστε επιθετικοί και να σκοράρουμε γκολ στην έδρα μας όμως έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια επικίνδυνη ομάδα”.

Για τον λόγο που έμεινε εκτός καταλόγου ο Ενσούε: “Ο Εμίλιο είχε ένα τραυματισμό στην Πολωνία. Τώρα προπονείται με την ομάδα και είναι όλο και καλύτερα. Την περασμένη βδομάδα έκανε κανονικές προπονήσεις αλλά με κάποιους περιορισμούς. Όμως μαζί με την ιατρική ομάδα αποφασίσαμε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στα επόμενα δυο παιχνίδια. Το καλό είναι ότι έχουμε πολύ καλούς παίκτες που μπορούν να κάνουν την ίδια ή και καλύτερη δουλειά σε όλες τις θέσεις – και συγκεκριμένα τώρα από τον Ενσούε”.

Για το αν είναι έτοιμος ο Ρέζα: “Ο Ρέζα θα μπει σήμερα με την ομάδα ώστε η προσαρμογή του να είναι ακόμα πιο γρήγορη. Είναι στην λίστα αλλά όχι για αύριο. Τον συμπεριλάβαμε ώστε να καταλάβει την δυναμική της ομάδας και να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα. Όμως σωματικά είναι μια χαρά και πολύ σύντομα θα είναι απόλυτα έτοιμος”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!