Δεν προχωρά του Κρίστιανσεν

Μάχη με το χρόνο κάνει πλέον η διοίκηση αφού η περίπτωση Κρίστιανσεν δεν προχώρησε λόγω άρνησης της ομάδας του να τον παραχωρήσει οπότε αξιολογούνται άλλες λύσεις. Η ανάγκη να έρθει κάποιος που δεν θα χρειαστεί άρκετο χρόνο προσαρμογής οδήγησε στην περίπτωση του πρώην μας αλλά τα πράγματα πλέον αναγκάζουν τους φούρπους να επαναξιολογήσουν και τα κριτήρια πρόσληψης.

Πάντως ο Πετεβίνος οριοθέτησε εξελίξεις μέχρι την Κυριακή…

Για τον Τόμας Κρίστιανσεν, ο οποίος φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός της διοίκησης: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Δεν αποτελεί επιλογή».

Αν είναι κοντά με κάποιο προπονητή: «Να περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι την Κυριακή».

Αν θα είναι στον πάγκο με την ΕΝΠ ο νέος προπονητής: «Αν κλείσει το θέμα την Κυριακή, τότε ναι, θα είναι στον πάγκο».

Για τους Τάμαρι και Χάνι και αν θα ενισχύσουν την Ολυμπιακή ομάδα της Ιορδανίας για το τουρνουά που θα γίνει τον Ιανουάριο: «Δεν έχει παρθεί απόφαση για τους Ιορδανούς. Ως ομάδα δεν έχουμε την υποχρέωση να παραχωρήσουμε τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Ομάρ χρειάζεται χρόνο και παιχνίδια που δεν βρίσκει στο ΑΠΟΕΛ. Είναι μια περίπτωση που θα τον βοηθούσε να πάρει παιχνίδια με την Ολυμπιακή ομάδα της χώρας του. Θα αξιολογηθεί το ρόστερ και εκεί θα παρθούν οι αποφάσεις. Πρέπει να κάνουμε υπομονή γιατί στο τέλος της ημέρας ο προπονητής θα αποφασίσει τι θα γίνει».

Για το θέμα της ενίσχυσης: «Θα έχει συμμέτοχο και τον προπονητή. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν μεταγραφικοί στόχοι που παρακολουθούνται. Όταν έχεις δύο επιλογές σε μια θέση, σαφώς και η γνώμη του προπονητή, θα είναι βαρύνουσας σημασίας. Θα περιμένουμε τις εξελίξεις μέχρι την Κυριακή. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η κατάσταση».
Για τις αποχωρήσεις: «Θα δούμε στην πορεία πως θα εξελιχθεί».

Για το βαρυφορτωμένο πρόγραμμα που ακολουθεί: «Δεν είναι μόνο ο αριθμός, αλλά και το ποιους έχεις να αντιμετωπίσεις. Για παράδειγμα, θα αντιμετωπίσουμε τον Απόλλωνα στη φάση των «16». Θα είναι δύσκολο και για τις δύο ομάδες. Είναι ένα πρόγραμμα που δεν θα μας επιτρέψει να έχουμε πολλές ανάσες. Θα είναι ίσως το πιο δύσκολο πρόγραμμα στην ιστορία του ΑΠΟΕΛ».

Για το ότι ο νέος προπονητής θα ριχτεί αμέσως στα βαθιά: «Ο Λούκας Χατζηλούκας προσλήφθηκε για να είναι ένας μόνιμος τεχνικός. Εδώ και αρκετά χρόνια διατηρούμε μόνιμο τεχνικό επιτελείο σε κάποιες θέσεις, όπως αυτή του γυμναστή, με τον Παύλο Κίναν, ενώ είναι στην ομάδα και ο Μιχάλης Μορφής. Θα δοθεί η απαραίτητη γνώση στο νέο προπονητή. Ο κάθε προπονητής ερχόμενος θα κάνει τη δική του αξιολόγηση για να προσαρμοστεί η φιλοσοφία του και με το υφιστάμενο ρόστερ».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X