«Δεν ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου»

Η αποκάλυψη μας την 1η Απριλίου για την εμπορική πρόταση και καταρχήν συμφωνία μετονομασίας του ΑΠΟΕΛ βρίσκεται με καθυστέρηση στο επίκεντρο του δημοσιογραφικού ενδιαφέροντος, με τρόπο που η διοίκηση Πετρίδη εκφράζει τη δυσφορία της.

Ο Πετεβίνος με σημερινές δηλώσεις του υποστηρίζει ότι οι αναφορές δεν γίνονται με προτροπή της διοίκησης και πως σε καμία περίπτωση δεν γίνονται για να καλύψουν τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας.

Οι σχετικές αναφορές όπως έγιναν στο Active Radio:

Για τα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν για τον χορηγό: «Μας ενοχλεί ιδιαίτερα αυτό το πράγμα να συμβαίνει και να μας χρεώνεται προς εμάς ότι μεταφέρουμε την όχι και τόσο καλή εικόνα της ομάδας σε άλλα θέματα. Εμείς έχουμε ανεξαρτητοποιήσει πάρα πολλές τις οποιεσδήποτε ενέργειες γίνονται για άλλα θέματα πέραν από το αγωνιστικό γιατί δεν έχουν σχέση το ένα με το άλλο. Δεν έχει σχέση ούτε οποιαδήποτε εμπορική συμφωνία για να την ρίχνουμε ως στάχτη στα μάτια του κόσμου σε σχέση αν είναι ή όχι η αγωνιστική μας εικόνα. Δεν λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο, και δεν είναι επιλογή μας  τέτοια δημοσιεύματα. Δεν έχουμε να πούμε τίποτα. Όταν γράφει κάποιος πληροφορίες δεν θα έχει επίπτωση. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι όταν δεν έχει συμφωνία – πράξη. Αυτό το πράγμα με τους επενδυτές, με την επωνυμία, με το γήπεδο δεν είναι κάτι που ο ΑΠΟΕΛ δεν δουλεύει. Το ΑΠΟΕΛ είναι το μεγαλύτερο brand name στην Κύπρο. Σε καμία περίπτωση δεν συνδυάζει ο ΑΠΟΕΛ το ένα με το άλλο, δεν προσπαθεί δεν εξομαλύνει οποιαδήποτε την καλή ή κακή εικόνα της ομάδας κάτι τέτοιο. Δεν έχουμε κάτι να πούμε περισσότερο. Όταν γίνουν οι πράξεις θα τις ανακοινώσουμε επίσημα. Μας ενοχλεί να ταυτίζεται ο επίσημος ΑΠΟΕΛ με προσπάθεια να διοχετεύει τέτοιες πληροφορίες που στο τέλος της μέρας μπορεί να μην πραγματοποιηθούν, με την λογική ότι ρίχνουμε στάχτη στα μάτια του κόσμου σε σχέση με το αγωνιστικό κομμάτι. Δεν έχει καμία σχέση το ένα το άλλο».

Στην συνέχεια είπε: «Δεν είναι απόφαση, ενέργεια και πράξη του επίσημου ΑΠΟΕΛ να βγαίνουν στην δημοσιότητα στοχευμένα δημοσιεύματα σε συγκεκριμένα χρονικά σημεία. Σας θυμίζω ότι έχει γραφτεί εδώ και μια βδομάδα. Ο επίσημος ΑΠΟΕΛ δεν λειτουργεί με τέτοιο τρόπο. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πετύχει κάνει την μεγαλύτερη εμπορική συμφωνία στα τηλεοπτικά δρώμενα της Κύπρου. Ο ΑΠΟΕΛ έχει καταφέρει τα τελευταία δύο χρόνια να συμπράξει συμφωνία για μέγα χορηγό με εταιρεία που το φέρει πολλά οικονομικά ανταλλάγματα, έχει συνάψει αρκετές συμφωνίες είτε με την μορφή μπάρτερ είτε με χρηματική μορφή και προσπαθεί συνεχώς να εκμεταλλεύεται το brand name του».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X