Δεν θα έρθει τίποτα εύκολα

Ο ΑΠΟΕΛ καλείται απόψε να κάνει το τρίτο κατά σειρά βήμα που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην ιστορική πρόκριση στους 32 του Europa League. H αρχή έγινε με τις δυο σερί νίκες επί της Αστάνα και του Ολυμπιακού, οι οποίες δημιούργησαν μια δυναμική και αισιοδοξία την οποία πρέπει να διαχειριστούμε σωστά.

Το κλίμα ευφορίας που επικρατεί τουλάχιστον ανάμεσα στους οπαδούς μας είναι τέτοιο που ίσως δίνει την εντύπωση ότι απόψε θα πάρουμε τον ή τους βαθμούς που θέλουμε. Όταν η αισιοδοξία στον ΑΠΟΕΛ μετατρέπεται άθελα μας σε εφησυχασμό, η προσγείωση η ανώμαλη οπότε θα χρειαστεί να μας χαρακτηρίζει σεμνότητα.

Δεν θα τα βάψουμε μαύρα αν έρθει η πρώτη ήττα είπε τις προάλλες ο Σωτηρίου σε μια προσπάθεια να στείλει το δικό του μήνυμα και να μας θυμίσει ότι δεν γίναμε Μπαρτσελόνα.

Η εμπειρία του ΑΠΟΕΛ και η δυνατότητα του να ανταποκριθεί στην πίεση που θα δεχτεί από την επιθετικογενή Young Boys θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα. Τα πρώτα στάδια του αγώνα θα είναι σημαντικά αφού υπάρχει και η παράμετρος του γηπέδου κάτι που σχολιάστηκε και από τον Κρίστιανσεν στη χτεσινή διάσκεψη.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!