Δεν θα γίνει απονομή

Ο κίνδυνος είναι πραγματικός και όποιος τον υποτιμήσει θα βρεθεί προ εκπλήξεως το απόγευμα της Κυριακής. Ο Κουτσοκούμνης είναι παραπάνω από ανεπιθύμητος στο ΓΣΠ αφού αν έρθει προκειμένου να ηγηθεί από πλευράς ΚΟΠ της απονομής του τροπαίου του πρωταθλητή το πιθανότερο σενάριο είναι να μην γίνει καν αυτή. Τα μηνύματα που λαμβάνει η διοίκηση της εταιρείας ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρα και είναι για αυτό που ο Πρόδρομος Πετρίδης προτρέπει τον αρρωστημένο καρεκλοκένταυρο να μην έρθει στο ΓΣΠ.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ είναι τόσο μαζοχιστής και προκλητικός που εκφράζει την άποψη ότι θα ακολουθήσει τα προβλεπόμενα και θα έρθει στο γήπεδο. Δεν ξέρουμε πως λειτουργεί ο αρρωστημένος πρόεδρος ομοσπονδίας αλλά η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ πρέπει να προστατέψει την ομάδα από το ενδεχόμενο η γιορτή να μετατραπεί σε φαρσοκωμωδία.

Η αποχώρηση των μελών του διοικητικού συμβουλίου των οργανωμένων από το γήπεδο δεν προβληματίζει και δεν αποτελεί κίνδυνο. Αυτό που ξέρουν πολύ καλά οι ιθύνοντες είναι ότι οι εκατοντάδες που θα μείνουν στο γήπεδο δεν θα μείνουν στην κερκίδα να παρακολουθούν απαθείς τον πρόεδρο της ΚΟΠ. Υπάρχουν μάλιστα και αυτοί που δεν θα πήγαιναν στο ΓΣΠ αλλά πλέον έχουν κίνητρο να πάνε.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!