Δεν θα γίνει του Καραπατάκη

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ έκανε σήμερα το αναμενόμενο καταγγέλλοντας τους άγνωστους που δεν θέλουν την ομάδα του στην κορυφή! Ο Καραπατάκης ακολούθησε την τακτική του δικού μας προέδρου ο οποίος προ μηνός επιτέθηκε κατά της διαιτησίας αλλά η δική του περίπτωση είναι ατεκμηρίωτη και είναι για αυτό που θα πέσει στο κενό. Αυτό που αγνοεί εσκεμμένα ο πρόεδρος των μάντηδων είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ πράγματι αδικήθηκε από τα σφυρίγματα της διαιτησίας σε βάθος ενός ολόκληρου γύρου πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ από την άλλη δικαιούται να θεωρεί υπερβολική και άδικη την τελευταία αποβολή του Καταλά στον αγώνα με το παράρτημα του ΑΚΕΛ. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ αναγκάστηκε να χαρακτηρίσει κατόπιν εορτής ατυχή τη γνωστή δήλωση του Κουτσοκούμνη για αλλοίωση της βαθμολογίας, ενώ θυμήθηκε και το περσινό πρωτάθλημα επικαλούμενος ότι και σε αυτό αδικήθηκε καταφορά η ομάδα του.

Οι σχετικές δηλώσεις:

«Θα είναι η πρώτη και τελευταία φορά που ασχολούμαστε με τη διαιτησία. Η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα πέρσι με ένα πέναλτι που κανείς δεν είδε.Φέτος η ΑΕΚ έχει δεχθεί τις περισσότερες κόκκινες κάρτες από όλες τις ομάδες.Στα τελευταία παιχνίδια είμαστε αναγκασμένοι να μένουμε με 10 παίκτες. Προβληματιστήκαμε ιδιαίτερα αν θα προβαίναμε σε συνέντευξη τύπου. Πολύ απλά δεν ξέρουμε άλλο τρόπο για να ενεργήσουμε. Θα μείνουμε σταθεροί στα αξιώματα μας. Αν θα πρέπει να πάρουμε τίτλους με το να πέσουμε επίπεδο, τότε θα μπούμε σε μια μάχη που δεν μας αντιπροσωπεύει. Εμείς ξέρουμε ποιοι είναι από πίσω να μην θέλουν την ΑΕΚ στην κορυφή. Θα κάνουμε τα πάντα για να διαβεβαιωθούμε πως η ομάδα θα προστατευτεί από τη διαιτησία. Είμαστε εκνευρισμένοι αλλά και αισιόδοξοι. Εμείς θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας ανήκει. Δεν θα μπούμε στο παρασκήνιο. Εμείς θα πάμε με τον τρόπο που ξέρουμε. Πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα για ένα πέναλτι που ούτε από το Google map δεν θα το βρείτε. Μια λύση είναι η κάθοδος ξένων διαιτητών. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Για τη δήλωση Κουτσοκούμνη προ μερικών βδομάδων:

«Η δήλωση του προέδρου της ΚΟΠ ήταν ατυχής.Χρησιμοποιείται συνεχώς από αντίπαλο σωματείο. Από έξι βαθμούς στην κορυφή είμαστε ένα βαθμό πίσω. Αυτή είναι η αλλοίωση της βαθμολογίας.

Προτιμώ να μην μιλήσω αρκετά για τα επόμενα βήματα. Είμαστε αρκετά εκνευρισμένοι. Εντούτοις, είμαστε και αρκετά αισιόδοξοι. Θέλουμε να πάρουμε αυτό που μας αξίζει. Εάν είναι η 5η θέση τότε η 5η θέση, εάν η 1η θέση να είναι η 1η θέση. Δεν θα μπούμε στο παρασκήνιο. Δεν θα χρησιμοποιήσουμε μεθόδους που δεν είναι του χαρακτήρα μας. Θα χρησιμοποιήσουμε όλα τα έντιμα και νόμιμα μέσα για να υπερασπίσουμε την ομάδα και τα συμφέροντα μας.

Πέρσι χάσαμε το πρωτάθλημα για ένα πέναλτι που ούτε από το Google map δεν θα το βρείτε. Φέτος μας έχουν φέρει στο αμήν. Δεν έχει άλλον τρόπο να μας σταματήσουν. Μόνο έτσι… Είμαστε πολύ σοβαροί και χαμηλών τόνων. Η πιο σωστή πολιτική είναι των χαμηλών τόνων. Το να βγαίνεις να φωνάζεις συνεχώς για τη διαιτησία είναι κακό για το ποδόσφαιρο, δημιουργείται περισσότερη προκατάληψη. Ίσως κάποιος συγκινηθεί σήμερα από αυτή τη διάσκεψη. Είμαστε εδώ και θα παλέψουμε μέχρι τέλους».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!