Δεν θα είναι αντίξοες οι καιρικές συνθήκες

Η αποστολή της ομάδας αναχώρησε για το μακρινό Καζακστάν όπου την Πέμπτη θα δώσει έναν από τους πιο καθοριστικούς αγώνες της φετινής χρονιάς. Στην Αστάνα οι παίκτες θα αντιμετωπίσουν ακραίες καιρικές συνθήκες αφού η θερμοκρασία κυμαίνεται στους -10 βαθμούς ενώ υπάρχει και πυκνή χιονόπτωση.

Αυτό που πρέπει αν τονιστεί όμως είναι ότι οι συνθήκες  εντός του αγωνιστικού χώρου την ημέρα του αγώνα θα είναι καλές. Το υπερσύγχρονο γήπεδο της Αστάνα έχει όλες τις πρόνοιες για να αντιμετωπιστεί το πολικό κρύο και ήδη αυτές βρίσκονται σε υλοποίηση.

Η μετακινούμενη οροφή του γηπέδου έχει κλείσει εδώ και μέρες ενώ εντός του γηπέδου υπάρχουν ειδικές θερμάνσεις οι οποίοι ρυθμίζουν τη θερμοκρασία εντός του Astana Arena.

Η σχετική πληροφόρηση αναφέρει ότι η θερμοκρασία την ώρα του αγώνα θα ρυθμιστεί για να κυμαίνεται στους 14 βαθμούς κελσίου.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι καιρικές συνθήκες δεν θα είναι τόσο ιδιαίτερες οπότε το μόνο θέμα που θα πρέπει να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά θα είναι ο τεχνικός χλοοτάπητας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!