Δεν το θεωρεί ευκόλο

Ο Ερνέστο Βαλβερδε μίλησε σημερα για τον αγώνα χαρακτηρίζοντας τον ΑΠΟΕΛ ως μια πολύ επικινδυνη ομάδα ενώ αναγνώρισε οτι η ομάδα του ειναι το μεγαλο φαβορί. Ξεχώρισε επίσης η ατάκα του για τον Σωτηρίου το οποίο χαρακτήρισε ως επιθετικό-αναφορά.

Οι πιο χαρακτηριστικές δηλώσεις:

“Έχουν σημαντικούς παίκτες από το κέντρο και μπροστά. Έχουν έναν επιθετικό-αναφορά όπως ο Σωτηρίου. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα στην στρατηγική της”

“Το ΑΠΟΕΛ κέρδισε τα δυο παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, παίζει πολύ καλά στο πρωτάθλημα. Κέρδισαν εκτός τον Ολυμπιακό σε ένα γήπεδο όπου είναι πολύ δύσκολο να κερδίσεις”

“Το βλέπω φυσιολογικό να μας θεωρούν φαβορί. Αυτό είναι εντάξει, αλλά πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Δεν έχουν καλά αποτελέσματα απέναντι σε Ισπανικές ομάδες αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτε”

“Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε δυο δυνατά ματς στην έδρα μας αλλά και εκτός”

“Δεν το βλέπουμε ότι θα είναι εύκολο. Ο κόσμος πιστεύει ότι το Ισπανικό πρωτάθλημα είναι καλύτερο αλλά εμείς δεν θεωρούμε φαβορί τον εαυτό μας. Η πρόκριση είναι ανοικτή. Ξέρω από εμπειρία ότι τα ματς στην Κύπρο δεν είναι εύκολα. Αυτό με κάνει να είμαι προσεκτικός. Θα αντιμετωπίσουμε με ένταση το παιχνίδι”

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X