Διαδικαστικά μεν, απαραίτητα δε

Το σκηνικό όσον αφορά την υπόθεση Ντε Βινσέτι μεταφέρεται πλέον στο Ντουμπαί όπου εκτός απροόπτου θα παιχτεί και το τελευταίο επεισόδιο της σειράς. Απόψε αντιπροσωπεία του ΑΠΟΕΛ αλλά και ο παίκτης με τον μάνατζερ του θα μεταβούν στα Εμιράτα με στόχο να κλείσει η συμφωνία με την Αλ Σαμπάμπ. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και γραπτώς κάθε σημαντικός όρος της συμφωνίας.

Οι αρμόδιοι από πλευράς της ομάδας των Εμιράτων έδειξαν τον απαιτούμενο επαγγελματισμό μέχρι στιγμής ο οποίος θα πρέπει να αποτυπωθεί και με τρόπο δεσμευτικό. Πρόκειται για μια μεταγραφή εκατομμύριων ευρώ και όπως γίνεται αντιληπτό ο τρόπος και ο χρονικός ορίζοντας καταβολής των χρημάτων είναι μια πολύ σημαντική παράμετρος.

Μια άλλη πτυχή η οποία θα τεθεί εκ νέου στις απευθείας επαφές είναι και η θέση του ΑΠΟΕΛ όπως ο παίκτης παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μας μέχρι τις 24 Αυγούστου έτσι ώστε να αγωνιστεί στους αγώνες με την Κοπεγχάγη.

Μπορεί λοιπόν να θεωρούν όλοι ως δεδομένη την μεταγραφή αλλά εκκρεμεί το διαδικαστικό αλλά καθοριστικό μέρος της υπογραφής το οποίο σε κάποιες αποδείχτηκε ικανό να φέρει τα πάνω κάτω.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!