Διαψεύδει τον ανήθικο Πουλλαϊδη

Η διοίκηση Πετρίδη χωρίς καθυστέρηση απάντησε στον πρόεδρο της Ανόρθωσης σε σχέση με τα όσα είπε ότι προ μηνών ο ΑΠΟΕΛ ενδιαφέρθηκε για τον Πάμπο Χριστοδούλου:

Είναι πραγματικά με αίσθημα λύπης αλλά και έντονης απορίας για το χρονικό σημείο που αναγκαζόμαστε να τοποθετηθούμε δημόσια για ένα θέμα που προκύπτει σήμερα μετά από δηλώσεις του προέδρου της Ανόρθωσης Χρίστου Πουλλαΐδη. Στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη στην οποία η Ανόρθωση παρουσίασε τον νέο της προπονητή και δύο μέρες πριν από το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έγινε αναφορά δια στόματος προέδρου της Ανόρθωσης ότι ο ΑΠΟΕΛ προσέγγισε προπονητή και μπήκε σε συζητήσεις μαζί του. Αν είναι δυνατό πρόεδρος ομάδας να κάνει τέτοιες δηλώσεις οι οποίες είναι ψευδείς και εντελώς άστοχες ως προς την αναφορά τους.

Πραγματικά αξίζει ο οποιοσδήποτε να διερωτηθεί ποιος ο λόγος μιας τέτοιας ανυπόστατης αναφοράς και κυρίως που αποσκοπεί.

Δυστυχώς ο κ. Πουλλαΐδης επιλέγει μια οδό που δεν τον τιμά στο ελάχιστο. Αν χρειαζόταν ψευδείς αναφορές για να «σκεπάσει» τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει η ομάδα του λόγω λάθος χειρισμών που βαραίνουν τον ίδιο και το Διοικητικό Συμβούλιο θα ήταν τουλάχιστο ηθικό για τον ίδιο να μην αναφέρει καν το όνομα του ΑΠΟΕΛ.

Εμείς δεν είμαστε διατεθειμένοι να δώσουμε άλλοθι σε κανένα για τα δικά του λάθη, παραλείψεις και ανυπόστατα επιχειρήματα.

Λυπούμαστε πραγματικά που αναγκαζόμαστε να παρέμβουμε δημόσια για να διαψεύσουμε μια τοποθέτηση προέδρου όμως ο ίδιος επέλεξε αυτή την τακτική και κυρίως ο ίδιος επέλεξε να αναφερθεί στο όνομα του ΑΠΟΕΛ.

Θα μπορούσαμε να αναφερθούμε και σε άλλες ανυπόστατες αναφορές του κ. Πουλλαΐδη οι οποίες έγιναν στην σημερινή δημοσιογραφική διάσκεψη αλλά θα περιοριστούμε σε αυτήν που μας αφορά άμεσα. Και αναμένουμε τουλάχιστον μια δημόσια απολογία από τον πρόεδρο της Ανόρθωση

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!