Διάθεση εισιτηρίων εντός έδρας αγώνων UCL

Λόγω της μεγάλης ζήτησης που υπάρχει για αγορά εισιτηρίων, των εντός έδρας αγώνων του ΑΠΟΕΛ για τον 8ο όμιλο του UEFA Champions League, επιθυμούμε να επαναλάβουμε ποια είναι τα δεδομένα για αγορά μεμονωμένων εισιτηρίων και να διευκρινίσουμε με περισσότερη λεπτομέρεια, τους τρόπους που θα διατεθούν.

ΣΚΕΠΤΙΚΟ
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ θέλει να διαφυλάξει ότι προτεραιότητα για την εξασφάλιση εισιτηρίου θα έχουν οι ΑΠΟΕΛίστες. Η διάθεση των εισιτηρίων μέσω του APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME θωρακίζει τους φιλάθλους μας.

Κάποιος που έχει εκδώσει Loyalty Card μετά την κλήρωση του ομίλου, είναι πάρα πολύ πιθανόν να μην εξασφαλίσει εισιτήριο για κανένα από τους 3 αγώνες του ομίλου, αφού δεν έχει παρακολουθήσει κανένα αγώνα της ομάδας μας από το Νοέμβριο του 2015 και ως εκ τούτου δεν έχει συλλέξει βαθμούς στο APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME.

Ο μοναδικός τρόπος για να έχει εξασφαλισμένα εισιτήρια για τους 3 εντός έδρας αγώνες κάποιος μη κάτοχος διαρκείας, είναι με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ».

ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ»
– Τα εισιτήρια για τους 3 αγώνες είναι εξασφαλισμένα, δεν συμπεριλαμβάνονται όμως στην αρχική τιμή του εισιτηρίου διαρκείας. Οι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» θα πρέπει να αγοράσουν το εισιτήριο τους σε κανονική τιμή μέσα στην περίοδο προτεραιότητας που θα αναφέρεται στις επίσημες ανακοινώσεις προπώλησης του κάθε αγώνα. Θα ενημερώνονται με sms για την κάθε προπώληση.
– Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» συνεχίζεται κανονικά αυτή τη στιγμή.
– Η πώληση των εισιτηρίων διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» θα σταματά κατά την προπώληση των μεμονωμένων εισιτηρίων για κάθε ευρωπαϊκό αγώνα. Προτρέπουμε όσους φιλάθλους μας έχουν πρόθεση να αγοράσουν εισιτήριο διαρκείας «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ» όπως το πράξουν πριν την ολοκλήρωση της περιόδου προτεραιότητας.

ΚΑΤΟΧΟΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «LEGEND»
– Οι 3 αγώνες του ομίλου, συμπεριλαμβάνονται στο εισιτήριο διαρκείας. Δεν διατίθενται πλέον εισιτήρια διαρκείας “LEGEND”.

ΤΡΟΠΟΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
– Αφού εξασφαλιστούν οι ανάγκες σε εισιτήρια για την ομάδα, τους χορηγούς της ομάδας, τους συνεργάτες της ομάδας, τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας, τον ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ, την φιλοξενούμενη ομάδα, την UEFA και τους χορηγούς της UEFA, θα ανακοινώνεται ο αριθμός εισιτηρίων που έχουν απομείνει.
– Δικαιούχοι για την αγορά αυτών των εισιτηρίων θα είναι οι κάτοχοι Loyalty card βάσει της βαθμολογίας τους στο APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME. Θα ανακοινώνεται λίστα (ΛΙΣΤΑ Α’) με τους δικαιούχους για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και θα λαμβάνουν sms.
– Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια θα ανακοινώνεται δεύτερη λίστα (ΛΙΣΤΑ Β’) με τους δικαιούχους που ακολουθούν στην βαθμολογία βάσει του APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME και θα λαμβάνουν sms.
– Σε περίπτωση που παραμείνουν αδιάθετα εισιτήρια η προπώληση θα είναι ελεύθερη για όλους τους κατόχους Loyalty card.
– Η διαδικασία διάθεσης είναι η ίδια που εφαρμόζεται, σε όσους εκτός έδρας αγώνες είναι αναγκαίο, από το Νοέμβριο του 2014.

ΦΑΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ
Θα δημοσιεύεται ανακοίνωση προπώλησης των εισιτηρίων του κάθε αγώνα περίπου 2 εβδομάδες πριν από κάθε αγώνα. Οι φάσεις της διάθεσης φαίνονται πιο κάτω:

– ΦΑΣΗ 1: ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ/ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ»/ ΠΩΛΗΣΗ ΝΕΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ «ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ»
– ΦΑΣΗ 2: ΛΙΣΤΑ Α’ ΜΕΣΩ APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME
– ΦΑΣΗ 3: ΛΙΣΤΑ B’ ΜΕΣΩ APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME
– ΦΑΣΗ 4: ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ (ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ)

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ
– Εάν κάποιος είναι στους δικαιούχους στον πρώτο αγώνα του ομίλου αυτό δεν σημαίνει ότι θα συνεχίσει να είναι στους δικαιούχους και για τους άλλους 2 αγώνες.
– Η βαθμολογία του APOEL FC LOYALTY/ MEMBERSHIP SCHEME είναι μεταβλητή αφού θα μεσολαβούν αγώνες των εγχώριων διοργανώσεων. Μέσω αυτών των αγώνων (εντός και εκτός έδρας) οι φίλαθλοι μας μπορούν να στηρίξουν την ομάδα μας και να συλλέξουν βαθμούς για να αυξήσουν την βαθμολογία τους.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ
– Δεν θα διατεθούν πακέτα εισιτηρίων για τους 3 αγώνες.
– Για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η loyalty card ανεξαρτήτως ηλικίας.
– Εισιτήρια διατίθενται μόνο μέσω του επίσημου ΑΠΟΕΛ. Κανένας άλλος δεν έχει τη δυνατότητα να διαθέσει εισιτήρια. Παρακαλούμε τον κόσμο όπως δεν αγοράζει εισιτήρια από άλλες πηγές γιατί πιθανόν να εξαπατηθεί.
– Οι πιο πάνω διαδικασίες θα τηρηθούν αυστηρά. Παρακαλούμε τους φιλάθλους μας όπως ακολουθούν τις οδηγίες των ανακοινώσεων προπώλησης και είναι υπομονετικοί για την καλύτερη τους εξυπηρέτηση.

English version

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X