Διάθεση

Από τα όσα δηλώνει ο εκπρόσωπος της διοίκησης συμπεραίνουμε ότι όση πίεση και αν υπάρχει στο οικονομικό, δεν υπάρχει διάθεση να πουληθεί ο Τάμαρι!

«Από την πρώτη μέρα που ήρθε ο Τάμαρι δεν σταμάτησαν να μιλάνε γι’ αυτόν. Δεν θα πω κάτι περισσότερο από το γενικότερο πλαίσιο φιλοσοφία του ΑΠΟΕΛ. Τα τελευταία τρία χρόνια το ΑΠΟΕΛ επενδύει σε ποδοσφαιριστές, αγοράζει τα πλείστα των δικαιωμάτων τους. Από κει και πέρα να μην ξεχνάμε ότι υπάρχει αναλογική πρόοδος στην δύναμη πώλησης παικτών. Κανείς δεν μπορούσε ένα σκεφτεί ότι θα πουλούσαμε Κύπριο ποδοσφαιριστή με περισσότερο από ένα εκατομμύριο. Ο Σάλαι αγοράστηκε στο 1,2 εκατομμύρια και πωλήθηκε με ένα ποσό κοντά στα 4,5 εκατομμύρια. Η αγοραστική αξία των παικτών του ΑΠΟΕΛ μεγαλώνει, ανέφερε αρχικά ενώ για το κατά πόσο προέκυψε επίσημη πρόταση από την ιταλική ομάδα, είπε:

«Ούτε επίσημο, ούτε ανεπίσημο ενδιαφέρον δεν προέκυψε, ούτε από Ιταλία, ούτε από άλλη χώρα. Δεν υπάρχει καν ανεπίσημη κρούση και αντιλαμβάνεστε πόση έκπληξη προκαλούν αυτά τα δημοσιεύματα. Να φανταστείτε κάποιοι έγραφαν ότι ο πρόεδρος ήταν χθες στην Ιταλία. Αν ίσχυαν όσα γράφονται για τα ποσά, θα ήμασταν με τις υπογραφές στο χέρι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!