Δικαιολογημένη κατακραυγή

Η πιο ντροπιαστική ήττα στη σύγχρονη ιστορία του ΑΠΟΕΛ δεν ήρθε τυχαία. Οι παίκτες ήταν προκλητικά αδιάφοροι, ο προπονητής έκανε λανθασμένες εκτιμήσεις πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά οι αποδοκιμασίες δεν αφορούσαν μόνο αυτά. Ήταν κυρίως για αυτά που μας έφεραν στη σημερινή αδιέξοδη κατάσταση.

Την τελευταία διετία έχουν γίνει τόσο πολλά λάθη σε θέματα στελέχωσης του ρόστερ αλλά και τόσες πολλές αλλαγές προπονητών που έχει χαθεί η αγωνιστική ταυτότητα και ποιότητα του ΑΠΟΕΛ.

Η διοίκηση Πετρίδη βρίσκεται πιο έντονα από ποτέ στο επίκεντρο της κατακραυγής του κόσμου. Πλέον δεν πρόκειται για κριτική αλλά για απαίτηση ριζικών αλλαγών που αγγίζουν και την ίδια.

Ο πρόεδρος και οι στενοί συνεργάτες του έχουν αποτύχει παταγωδώς. Έχουν αποτύχει γιατί νομίζουν ότι καταλαβαίνουν από ποδόσφαιρο σε βαθμό που τους επιτρέπει να επιλέγουν προπονητές και ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για επιλογές που έχουν φέρει σήμερα τον ΑΠΟΕΛ ενώπιων της αγωνιστικής και οικονομικής χρεοκοπίας.

Η κατάσταση είναι τόσο προβληματική πλέον που καμία απόλυση ή πρόσληψη προπονητή δεν δείχνει ικανή να φέρει ουσιαστικό αποτέλεσμα. Απαιτείται ολοκληρωτική επανεκκίνηση σε αντιλήψεις, φιλοσοφία, λειτουργία και πρόσωπα.

Όσο η διοίκηση Πετρίδη δεν το αντιλαμβάνεται γίνεται ανέφικτο να αποτελέσει μέρος την αναγκαίας αλλαγής.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!