Δικαιολογίες

Ο Πετεβίνος ήταν αναγκασμένος μετά το στενό 0-1 να θυμηθεί τα σκορ μαμούθ, τη φρεσκάδα που έλειπε και τους τραυματίες. Όσοι αρέσκονται σε δικαιολογίες κατατάσσουν τις πιο κάτω σε καλές ή και κακές….

«Δεν πρέπει να μνημονεύουμε αυτό το παιχνίδι. Την φρεσκάδα την διατηρήσαμε μόνο για 45 λεπτά.  Κάποιοι ποδοσφαιριστές στην συνέχεια έδειξαν να μην είναι φρέσκοι και αυτό επηρέασε. Δεν βρίσκαμε τους χώρους για να γίνουμε απειλητικοί. Όταν ένα σκορ μένει στο 1-0 πάει το παιχνίδι μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Κρατάμε μόνο το αποτέλεσμα και τους βαθμούς»
«Όταν πετυχαίναμε τα μεγάλα σκορ λέγαμε ότι δεν ήταν όλα φυσιολογικά. Θα έρχονταν και τα δύσκολα. Είμαστε και σε ένα κύκλο συνεχόμενων αγώνων και χρειάζεται χρόνος για αν ξεκουραστούν κάποιοι παίκτες και να επιστρέψουν και κάποιοι από τους τραυματίες. Θέλαμε να κερδίσουμε, κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε Τώρα έχουμε ένα παιχνίδι με μεγάλο βαθμό δυσκολίας αλλά είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, διακυβεύονται τρεις βαθμοί και θα πάμε να τους κερδίσουμε».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!