Δικαίωμα στο όνειρο

Η αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό αγώνα άρχισε με την αναχώρηση της ομάδας για το Λονδίνο και όλοι ζουν σε ρυθμούς Champions League. Κορυφώνεται επίσης η κάθοδος χιλιάδων οπαδών μας οι οποίοι προσβλέπουν στο ότι θα το βράδυ της Τετάρτης θα γράψουμε ιστορία.

Πριν την αναχώρηση της ομάδας ο Πετεβίνος έκανε δηλώσεις:

«Δικαίωμα στο όνειρο. Από τη στιγμή που είμαστε στην 6η αγωνιστική και έχουμε καταφέρει να έχουμε υπαρκτές πιθανότητες σημαίνει ότι πάμε στο Λονδίνο με δυο στόχους. Ο πρώτος στόχος είναι να κάνουμε μια προσπάθεια που θα δώσει το δικαίωμα στους χιλιάδες οπαδούς μας να μας χειροκροτήσουν στο τέλος και ο 2ος είναι να διεκδικήσουμε ένα καλό αποτέλεσμα και να δούμε τι κάναμε στο τέλος του αγώνα».

Για το αεροπλάνο που θα φέρει τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ:

«Για πρώτη φορά ντύνεται αεροπλάνο στα χρώματα της ομάδας και ευχαριστούμε πάρα πολύ για αυτή την ιδιαιτερότητα την Cobalt».

Για την κατάσταση των Ζαχίντ και Καρλάο:

«Ο Ζαχίντ είναι μια χαρά. Ο Καρλάο έκανε χτες ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο κάτι που μας δίνει την ελπίδα ότι μέρα με τη μέρα βελτιώνεται ραγδαία και ελπίζουμε ότι στην αποψινή προπόνηση θα δοθεί το πράσινο φως. Η συμμετοχή του Καρλάο δεν είναι αυτοσκοπός. Αν δεν είναι 100% έτοιμος τότε δεν θα βρίσκεται στην αποστολή».

Για τα εισιτήρια του αυριανού αγώνα:

«Μας έχουν ενημερώσει ότι μπορεί να έχουμε κάποια επιπλέον εισιτήρια στο Λονδίνο. Με την άφιξη μας στο Λονδίνο θα ενημερώσουμε τον κόσμο αν αυτό ισχύει»

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X