Δίκτυ

Το ενοχλητικό δίχτυ που βρίσκεται πίσω από τις δυο κερκίδες του ΓΣΠ θα αφαιρεθεί με την έναρξη της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς.

Αυτό προκύπτει μετά από απόφαση που πήρε το ΓΣΠ και πλέον βάζει δύσκολα στις ομάδες που θα πρέπει να ελέγξουν καλύτερα τους λίγους που θεωρούν μαγκιά τη ρίψη αντικειμένων.

Φυσικά αυτές ρίχνουν την μπάλα της ευθύνης στην αστυνομία οπότε προβλέπουμε νέες κόντρες..

Ο Πετεβίνος σχολίασε την εξέλιξη στον Active:

«Αυτό θα συμβεί για δύο λόγους. Οι φίλαθλοι της ομάδων ανεβαίνουν σε αυτό το δίκτυ και αυτό αποτελεί σοβαρή σωματική απειλή για τους ίδιους και γι’ αυτούς που βρίσκονται από κάτω τους και διότι αυτό το δίχτυ δεν βοηθάει στην αναγνώριση προσώπων μέσω των καμερών ασφαλείας. Ας ελπίζουμε πως αυτή θα είναι μία ενέργεια θα βοηθήσει περισσότερο αυτούς που έχουν το μαχαίρι και το κρέας. Τα σωματεία έχουν δυνατότητες να αντιμετωπίσουν τη βία αλλά όχι τα πραγματικά εργαλεία», είπε και πρόσθεσε:

«Και συμφωνώ απόλυτα πως οι οργανωμένοι είναι σύνολα που έρχονται εκεί για να βγάζουν φωνή για 90 λεπτά για να βοηθήσουν την ομάδα. Είναι ελάχιστοι οπαδοί που αποτελούν το πρόβλημα. Ας χρησιμοποιηθούν από την Αστυνομία τα εργαλεία να εκδιωχθούν από τα γήπεδα αυτά τα ελάχιστα άτομα και όχι οι οργανωμένοι».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X