Παρηγοριά στον άρρωστο;

Η προσπάθεια των αρμοδίων να αναδείξουν τη διάθεση των παικτών είναι χαρακτηριστική αλλά καθόλου παρήγορη. Ο ΑΠΟΕΛ δεν πείθει αφού παρά το ότι προσπάθησε να προσπάθησε να αποτρέψει την καταδικαστική ισοπαλία είχε χτυπητές αδυναμίες.

Είναι αυτές που δεν μπορούν να κρυφτούν εύκολα. Είναι αυτές που έχουν οδηγήσει σε έναν απολογισμό δυο νικών στους τελευταίους επτά αγώνες.

Και οι σχετικές δηλώσεις..

Πετεβίνος:

“Κάναμε τα πράγματα πιο δύσκολα σε σχέση με τον στόχο μας, απωλέσαμε βαθμολογικό έδαφος. Νομίζω ότι σήμερα από την αρχή μέχρι το τέλος προσπαθήσαμε ειδικά στο τελευταίο 25λεπτο που πιέσαμε πάρα πολύ. Χάσαμε κάποιες ξεκάθαρες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ και νομίζω ήταν ευδιάκριτο πως στα τελευταία λεπτά ότι η ΑΕΚ συμβιβαζόταν πλήρως με τον βαθμό της ισοπαλίας ενώ εμείς προσπαθούσαμε να τρέξουμε απέναντι στον χρόνο. Αν δεν βάλεις γκολ για να κρατάς εσύ τη τύχη σου τότε πολύ εύκολα, ή πολύ δύσκολα θα έρθει ένα αποτέλεσμα τέτοιο. Όμως προχωρούμε δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι αυτή τη στιγμή»

Τραμετσάνι:

“Προσπαθήσαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό να κερδίσουμε. Δεν ήταν εύκολο για εμάς να βρούμε τη λύση και να σκοράρουμε. Είναι δουλειά μου να το βελτιώσω αυτό. Οι παίκτες προσπάθησαν στο μάξιμουμ. Θα παλέψουμε στο επόμενο παιχνίδι που είναι πολύ σημαντικό, το ξέρουμε πολύ καλά”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X