Δύσκολο για τέταρτη μεταγραφή

Ο χρόνος πλέον μετρά αντίστροφα για τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου και με τα σημερινά δεδομένα οι πιθανότητες να πραγματοποιηθεί η προσθήκη που θέλουμε είναι μοιρασμένες. Ο Κετσπάγια και τα άτομα που χειρίζονται το μεταγραφικό πλάνο αξιολογούν τις δεκάδες περιπτώσεις παικτών που προτείνονται αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει προκύψει κάτι ουσιαστικό.

Αυτό συμβαίνει γιατί ο προπονητής μας ψάχνει παίκτες με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και κυρίως που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα ως βασικοί ή που πολύ σύντομα θα έχουν ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Οι προσθήκες των Μιλάνοφ και Γιαννιώτα είχαν αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά πλέον υπάρχει δυσκολία στο να βρεθεί ένα τέτοιος παίκτης για να δώσει λύσεις επιπέδου Νούνο ή Βινίσιους. Όπως είπε και ο Κετσπάγια προ ημερών οι ελεύθεροι παίκτες αυτή την περίοδο έχουν αρκετά πλην με μεγαλύτερο την αποχή ενώ δεν υπάρχει η δυνατότητα αγοράς κάποιου.

Η προσπάθεια θα συνεχιστεί μέχρι και την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου οπότε και ανοίγουν κάποια παράθυρα ευκαιριών, οπότε συστήνουμε υπομονή σε όσους αγωνιούν!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!