Δυστυχώς πάει να γίνει συνήθεια

Είτε επιλέξει κάποιος να σχολιάσει τον τελευταίο αγώνα με τον Απόλλωνα είτε όλους τους προηγούμενους το βασικό συμπέρασμα είναι το ίδιο. Αν σε αυτό προσθέσουμε και τους αντίστοιχους αγώνες με την ΑΕΚ τότε το δείγμα γραφής γίνεται ακόμα πιο μεγάλο και συνάμα καταθλιπτικό.

Η ομάδα μας στέλνει όλα τα λάθος μηνύματα και αν δεν αλλάξει κάτι ίσως βρεθούμε προ μεγάλων εκπλήξεων. Μέχρι σήμερα η κατάσταση μετριάστηκε γιατί οι δυο διώκτες μας αδυνατούσαν να ανταποκριθούν στους υπόλοιπους αγώνες.

Ίσως να είναι αυτό στην τελική που θα μας δώσει τον τίτλο αλλά δεν είναι κάτι που μπορεί να μας κάνει να αισθανόμαστε και πολύ άνετα.

Δυστυχώς για έναν ακόμα αγώνα είδαμε έναν ΑΠΟΕΛ κατώτερο των περιστάσεων. Η αντίδραση στο δεύτερο ημίχρονο όπου έπρεπε να αποτρέψουμε την ήττα δεν ήταν η απαιτούμενη και οι εκτιμήσεις του προπονητή μας περί του αντιθέτου είναι υπερβολικές.

Η μεγάλη εικόνα είναι ότι είδαμε και πάλι μια καταπονημένη ομάδα που δεν είχε τις απαιτούμενες λύσεις από τους παίκτες που κλήθηκαν να αγωνιστούν ως βασικοί ή ως αλλαγές.

Ο φετινός μεταγραφικός σχεδιασμός αντανακλά πάνω στην εικόνα που εκπέμπει εδώ και καιρό η ομάδα μας.

Με αυτά τα δεδομένα η κατάσταση είναι οριακή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X