Δοκιμές και στη τελική πρόβα

Ο σημερινός φιλικός αγώνας με τη Δόξα έχει χαρακτήρα τελικής πρόβας ενόψει του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς. Σε μια εβδομάδα ο ΑΠΟΕΛ θα ταξιδέψει στη Λιθουανία για να αντιμετωπίσει τη Σούντουβα με στόχο ένα αποτέλεσμα που θα του δίνει προβάδισμα πρόκρισης.

Τώρα το πόσο μπορεί να θεωρηθεί τελική και αντιπροσωπευτική πρόβα το φιλικό με τη Δόξα η οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα την προετοιμασία της είναι κάτι που μπορέι να το κρίνει ο καθένας.

Σε κάθε περίπτωση ο Μπαλταζάρ θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει πράγματα προκειμένου να διαπιστώσει τουλάχιστον την ετοιμότητα των παικτών και της ομάδας γενικότερα.

Λογικά ο προπονητής μας θα ξεκινήσει με αυτούς που θεωρεί πιθανούς και για τον αγώνα της ερχόμενης εβδομάδας αλλά θα δώσει και χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που τον έχουν ανάγκη.

Αν δεν συμβαίνει κάτι που οι υπεύθυνοι κρατάνε μυστικό ο σημερινός αγώνας είναι καλή αφορμή για να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι Καρλάο και Ντε Βινσέτι. Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός δήλωσε ότι είναι 100% έτοιμος από πλευράς φυσικής κατάστασης.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X