Δώνης: Να έχουμε υγεία

Με αναφορά στο πρώτο 25λεπτο όπου η Τόττεναμ έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο άρχισε τις δηλώσεις του για τον αγώνα ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Γιώργο Δώνης. Ευχήθηκε να έχουμε υγεία για να φτιάξουμε μια φυσιολογική ομάδα αφού είδε ότι οι τραυματισμοί επηρέσαν στο σύνολο όλων των παιχνιδιών.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ήταν πολύ ωραία η διαδρομή και η εμπειρία. Είχαμε αρκετά θέματα το πρώτο 25λεπτο. Δεν είχαμε καλό έλεγχο στο αμυντικό μας κομμάτι. Δεν περίμενα ότι θα ήμασταν αδύναμοι στο αμυντικό μας κομμάτι. Όταν αλλάξαμε το σχηματισμό μας λειτουργήσαμε καλύτερα. Οι εμπειρίες μετράνε. Είναι καλό να βγάζουμε συμπεράσματα για την ομάδα μας, και να δούμε πως μπορούμε να βελτιωθούμε μέσα από τις προπονήσεις και τις μεταγραφές. Αυτό που θέλω είναι να έχουμε υγεία για να φτιάξουμε μια φυσιολογική ομάδα» ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με τον Βάντερμαν είπε:

«Έκανε χειρουργείο και ο γιατρός μας είπε ότι θα χρειαστεί 3-4 μήνες αν εξελιχθούν όλα καλά Τέλος Φεβρουαρίου υπολογίζουμε να είναι πίσω. Αν κρίνουμε ότι δεν θα είναι έτοιμος δεν θα δηλωθεί».

Ο αρχηγός του ΑΠΟΕΛ Νούνο Μοράις έκανε τις ακόλουθες δηλωσεις:

“Ξέραμε πως θα ήταν πολύ δύσκολο. Δεν αρχίσαμε καλά και δεχθήκαμε δυο γκολ. Μετά παίξαμε καλύτερα, ελέγξαμε λίγο καλύτερα το παιχνίδι και κάναμε μια καλύτερη εμφάνιση. Όμως η Τότεναμ ήταν εξαιρετική, έλεγξε τον αγώνα. Γενικά πιστεύω ότι βγάλαμε μια καλή εικόνα για τη ποιότητα και την πατρίδα μας και γράψαμε ξανά το όνομα του ΑΠΟΕΛ δίπλα στους μεγάλους συλλόγους της Ευρώπης. Πήραμε τους ίδιους βαθμούς με την Ντόρτμουντ. Καταφέραμε να αντιμετωπίσουμε μεγάλες ομάδες.”

Ο Ρουέδα τόνισε ότι ήταν μια αξιοπρεπής παρουσία σε ένα τέτοιο όμιλο:

”Το παιχνίδι ήταν ακριβώς όπως το περιμέναμε. Ξεκινήσαμε καλά μεσοαμυντικά όμως δεχθήκαμε γκολ, ενώ το δεύτερο ήρθε σε μια στιγμή που δεν το περιμέναμε.  Στο δεύτερο ημίχρονο κρατήσαμε αρκετά καλά μπορώ να πω. Κληρωθήκαμε σ’ ένα πολύ δύσκολο όμιλο όμως κάναμε καλά παιχνίδια εντός και εκτός έδρας. Είχαμε μια πολύ αξιοπρεπή παρουσία”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!