Δωρεάν για μικρούς και μεγάλους

Η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡO (Δημόσια) ΛΤΔ ανακοινώνει ότι δεν θα υπάρξει προπώληση εισιτηρίων για τον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Coca-Cola, ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ (Τετάρτη, 05/04/2017, 18:00, Στάδιο ΓΣΠ).

Σύμφωνα με την προκήρυξη του πρωταθλήματος, η είσοδος θα επιτραπεί μόνο σε συνταξιούχους άνω των 65 ετών, παιδιά κάτω των 12 ετών εφόσον συνοδεύονται από τις μητέρες τους και άτομα που χρησιμοποιούν αναπηρικό τροχοκάθισμα.

Οι φίλαθλοι μας οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα πρέπει να προμηθευτούν το δωρεάν εισιτήριο τους από τα δυτικά εκδοτήρια του ΓΣΠ την ημέρα του αγώνα. Οι κάτοχοι διαρκείας (οποιασδήποτε κερκίδας), οι οποίοι πληρούν τα κριτήρια ηλικίας και φύλου, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το εισιτήριο διαρκείας τους για να εισέλθουν στο γήπεδο.

Για τις ανάγκες αυτού του αγώνα θα είναι διαθέσιμα για τους φιλάθλους μας το κάτω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας και δεν θα υπάρχει ταξιθέτηση.

Οι είσοδοι και τα ταμεία θα ανοίξουν στις 17:00.

 

ΤΙΜΕΣ

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: €1

* Παρόλο που η τιμή έχει οριστεί στο 1 ΕΥΡΩ η Εταιρεία ΑΠΟΕΛ Ποδόσφαιρο (Δημόσια) ΛΤΔ, θα επωμιστεί το κόστος της εισόδου για όλους τους φιλάθλους.
* Παρόλο που η είσοδος είναι δωρεάν, η είσοδος στο γήπεδο δεν θα είναι εφικτή χωρίς εισιτήριο ή εισιτήριο διαρκείας.

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

– Οι είσοδοι του Σταδίου θα ανοίξουν στις 17:00 και καλούνται οι φίλαθλοι όπως προσέλθουν στο Στάδιο έγκαιρα προς αποφυγή ταλαιπωρίας και καθυστέρησης κατά τον έλεγχο στις εισόδους.
– Απαγορεύεται η μεταφορά επικίνδυνων αντικειμένων εντός του Σταδίου.
– H επίδειξη πολιτικής ταυτότητας είναι απαραίτητη για την παραλαβή εισιτηρίου.
– Οι θέσεις στη Δυτική κερκίδα δεν θα τηρούνται.
– Δεν θα υπάρξει επιβράβευση με βαθμούς στο πρόγραμμα APOEL FC Loyalty/ Membership Scheme.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!