Δόξα Vs ΑΠΟΕΛ 0-2

Έχοντας την απαιτούμενη αποτελεσματικότητα η ομάδα μας νίκησε τα πολλά προβλήματα της και μπορεί να θεωρείται η μία ομάδα που θα βρεθεί στον τελικό. Η απόδοση δεν ήταν η καλύτερη δυνατή αλλά από τη στιγμή που πήραμε το ζητούμενο όλα τα άλλα έχουν λιγότερη σημασία.

Ο τραυματισμός και αποχώρηση των Ιωάννου και Πάρντο ήταν τα δυο αρνητικά στοιχεία που μεγαλώνουν το άγχος ενόψει ΑΕΛ ενώ η κατάσταση μετριάζεται ως ένα βαθμό από την επιστροφή του Βινίσιους.

Ο αγώνας

Με την κατοχή της μπάλας μοιρασμένη στα πρώτα στάδια του αγώνα, οι δυο ομάδες προσπάθησαν να ελέγξουν το ρυθμό του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρνει καμία να το πράξει. Από πλευράς μας παρατηρήθηκε η γνωστή πλέον δυσκολία να οργανωθούμε σωστά με αποτέλεσμα να πέσει όλο το βάρος στον Εμπεσίλιο.

Η Δόξα προσπάθησε με γρήγορες αντεπιθέσεις να βρει την αμυντική μας γραμμή εκτός ισορροπίας και η αλήθεια είναι ότι σε κάποιες φάσεις πήγε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις. Αυτό ανάγκασε τον Πάρντο να επιχειρεί συχνές εξόδους εκτός περιοχής ενώ στο 26 δημιούργησε την καλύτερη της φάση όταν το σουτ του Κάστρο αποκρούστηκε δύσκολα σε κόρνερ από τον Πάρντο.

Στο 30 ο Ιωάννου αποχώρησε τραυματίας όταν προσγειώθηκε στο έδαφος κάπως άτσαλα ενώ εκεί που όλα έδειχναν ότι οι δυο ομάδες θα πήγαιναν στα αποδυτήρια με το ισόπαλο αποτέλεσμα ήρθε το γκολ.

Στις καθυστερήσεις ο Μιλάνοφ έγινε κάτοχος της μπαλας αφού προηγουμένως έκανε φάουλ στον Φοφανά και την κατάλληλη στιγμή μπήκε μέσα στην περιοχή δίνοντας την ασιστ στον Μπαράλ που με άψογο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα.

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με δεύτερη αναγκαστική αλλαγή αφού από το πρώτο λεπτό του πρώτου ο Πάρντο έδειξε να αντιμετωπίζει πρόβλημα μετά που επιχείρησε μια απόκρουση.

Ο αγώνας ουσιαστικά κρίθηκε στο 62 όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Εμπεσίλιο ο Αστίθ με κεφαλιά έστειλε την μπαλα στα δίκτυα. Το 0-2 έδωσε στην ομάδα μας το ισχυρό προβάδισμα και το μήνυμα στη Δόξα ότι έπρεπε να στρέψει άμεσα την προσοχή της στο πρωτάθλημα.

Η πιο αξιόλογη και σημαντική στιγμή μέχρι το τέλος ήταν η είσοδος του Βινίσιους στο 73 στη θεση του Εμπεσίλιο.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΠΟΕΛ:
Πάρντο (46΄ Βάτερμαν), Μιλάνοφ, Γιαμπερέ, Ιωάννου (30΄ Αστίθ), Αλεξάνδρου, Μοράις, Κάνιας, Εμπεσίλιο (73΄ Βινίσιους), Αλωνεύτης, Μπαράλ, Ντε Καμάργκο

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X