Εάν αμυνθούμε σωστά

Το κίνητρο είναι γνωστό και τεράστιο. Το ίδιο και ο βαθμός δυσκολίας των αγώνων με τον Άγιαξ αφού η πρόκριση θα κριθεί από την απόδοση της πρωταθλήτριας Ολλανδίας. Παρόλα αυτά υπάρχει πίστη ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε. Τουλάχιστον απόψε στο ΓΣΠ όπου με την όποια ώθηση από τον κόσμο και την ιδιαιτερότητα των καιρικών συνθηκών, να μην χάσουμε.

Για να συμβεί αυτό πρέπει να αμυνθούμε σωστά. Το είπε και ο Ντολ στη χτεσινή του διάσκεψη ότι η αμυντική συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι τέτοια που να σταματήσουμε παίκτες παγκόσμιας κλάσης.

Με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να δούμε τις γραμμές να είναι απόλυτα συμπαγείς και τους παίκτες να καλύπτουν σωστά τους χώρους. Μόνο έτσι θα περιοριστεί το γρήγορο παιχνίδι κατοχής του Άγιαξ και η δυνατότητα τους να αναπτύσσονται τόσο από τα άκρα όσο και από τον κεντρικό διάδρομο.

Ο Ντολ ίσως κάνει 1-2 αλλαγές προκειμένου να προσδώσει στην ομάδα ταχύτητα και ύψος. Η περίπτωση να δούμε τον Ιωάννου να μετακινείται στο κέντρο της άμυνας θεωρείται απομακρυσμένη αφού είναι ρίσκο να ριχθεί στη φωτιά ο Ζοαζίνιο προερχόμενος από μηδέν λεπτά συμμετοχής σε επίσημους αγώνες.

Σε κάθε περίπτωση όσοι αγωνιστούν πρέπει να κάνουν την υπέρβαση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!