Έχουμε ανάγκη και από μεταγραφή!

Μπορεί να πλησιάζει ο αυριανός καθοριστικός αγώνας με την ΑΕΛ αλλά το ίδιο ισχύει και με τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Επαναφέρουμε το σημαντικό αυτό θέμα για ευνόητους λόγους. Αφορμή είναι η περίεργη χτεσινή δήλωση του Πετεβίνου ο οποίος είπε πως «δεν υπήρξε ποτέ ειλημμένη απόφαση για ενίσχυση με τέταρτη μεταγραφή». Πρόκειται για μια δήλωση που δικαιολογημένα δημιουργεί ερωτηματικά αφού η μόνη λογική για να γίνει είναι να προετοιμάσει το ενδεχόμενο να μην γίνει τελικά μεταγραφή.

Ελπίζουμε  ότι οι υπεύθυνοι να αντιλαμβάνονται τις προεκτάσεις του να μην έρθει στον ΑΠΟΕΛ ακόμα ένας παίκτης της προκοπής. Πρέπει να θυμίσουμε ότι η ομάδα μας χτίστηκε σε κινούμενη άμμο το καλοκαίρι αφού οι παίκτες που ήρθαν δεν μπόρεσαν να βοηθήσουν.

Η προσπάθεια να σωθεί η χρονιά είναι μεγάλη και το βάρος έπεσε εκ νέου στους παλιούς ενώ υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι θα βοηθήσουν και τα νέα αποκτήματα. Με τους τραυματισμούς να θερίζουν και την ομάδα να έχει πολλά κενά ή και εξαρτήσεις σε συγκεκριμένους παίκτες η απόκτηση ενός ακόμα παίκτη είναι μονόδρομος.

Είναι γνωστό ότι δεν χρειαζόμαστε απλά μια προσθήκη παίκτη αλλά κάποιον που να μπορεί να δώσει άμεσα ποιοτικές λύσεις. Είναι για αυτό που οι υπεύθυνοι πρέπει να εντατικοποιήσουν τις προσπάθειες τους και να μην θεωρούν ότι με άστοχες δηλώσεις μπορούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Όσο για το σε ποια θέση θα αγωνίζεται ο παίκτης δεν έχουμε πρόβλημα αφού η ανάγκη είναι σε περισσότερες από μια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!