Έχουν να διορθώσουν πολλά

Ο  ΑΠΟΕΛ βρίσκεται πλέον σε ρυθμούς έντονου προγραμματισμού ενόψει της νέας χρονιάς και όλα δείχνουν ότι οι αλλαγές που θα γίνουν στο ρόστερ θα είναι αρκετές και σημαντικές. Αυτό απαιτείται τουλάχιστον αφού η ενίσχυση στις τελευταίες δυο μεταγραφικές περιόδους ήταν προβληματική.

Kαλό, Λάτσι, Ορλάντι, Χριστοφόρου, Ντε Καμάργκο, Ορλάντι, Μπρεσάν, Λάγο, Κάνιας, Μπερτόλιο, Εμπεσίλιο, Γιαμπερέ ήταν οι δώδεκα παίκτες που κρίθηκαν ως οι καταλληλότεροι για να δώσουν στον ΑΠΟΕΛ το κάτι παραπάνω.

Το ποσοστό επιτυχίας προκαλεί κατάθλιψη και αφήνει εκτεθειμένους τους αρμόδιους οι οποίοι καλούνται αυτή τη φορά να ανταποκριθούν καλύτερα.

Το βάρος της ευθύνης έπεσε στον Λορένθο ο οποίος έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ενώ ένα από τα πλην που χρεώνεται στον Κρίστιανσεν είναι και η δική του συνεισφορά.

Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες δυο συμφωνίες με τους Ποτέ και Ρουέδα ενώ τα διορθωτικά μέτρα απαιτούν να σπάσουν και κάποια συμβόλαιο με αυτό του Μπαράλ να είναι το πρώτο αφού απαιτείται η προσθήκη επιθετικού με χαρακτηριστικά Σωτηρίου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X