Έχουμε σχόλιο για τον Εφραίμ

Πλέον είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει θέμα Εφραίμ στο ΑΠΟΕΛ αφού ο παίκτης τελεί υπό κάποιου είδους καραντίνα με το χρόνο συμμετοχής του να είναι επιδεικτικά περιορισμένος. Επειδή πρόκειται για ένα περιουσιακό στοιχείο σημαντικής αξίας για την ομάδα μας και παράλληλα ένας παίκτης που κοστίζει σε ετήσια βάση σχεδόν 300 χιλιάδες ευρώ, το θέμα χρίζει προσεκτικού χειρισμού.

Με την ομάδα μας να έχει εδώ και μήνες σοβαρό πρόβλημα δημιουργικότητας και με τον παίκτη να είναι υγιής, το ερώτημα που τίθεται είναι γιατί ο Τραμετσάνι δεν του δίνει ουσιαστικό χρόνο συμμετοχής.

Ο Ιταλός προπονητής έδειξε στις περιπτώσεις Σόουζα και Ντε Βινσέτι ότι δεν διστάζει να λειτουργήσει με ακραίο τρόπο όταν παίκτες δεν κάνουν αυτά που θέλει. Ήταν όμως περιπτώσεις όπου τα παράπονα του προέκυπταν μέσα από την απόδοση τους σε επίσημους αγώνες.

Το γυαλί κινδυνεύει να ραγίσει στην περίπτωση του Εφραίμ.

Οι χτεσινές δημόσιες τοποθετήσεις του Τραμετσάνι επιβεβαιώνουν το πρόβλημα. Ο προπονητής μας έκανε μια επίθεση αγάπης και εκτίμησης προς τον Ντε Βινσέτι ενώ για τον Εφραίμ περιορίστηκε σε ένα ξερό no comment.

Πρόκειται για σχόλιο που επιβεβαιώνει ότι ο Ιταλός δεν θέλει να τοποθετηθεί δημόσια για κάτι που προφανώς τον απασχολεί με αρνητικό τρόπο. Κάποιος μπορεί να ερμηνεύσει έως και απαξιωτικό προς τον Εφραίμ και είναι για αυτό που το θέμα είναι σοβαρό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X