Εδώ θα μείνει

Ο Σάλλαϊ ήταν και χτες στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος με αφορμή τη συμμετοχή στο φιλικό της Εθνικής τους. Ήταν ένας αγώνα όπου και 1-2 περίτεχνες ενέργειες του έγιναν βίντεο κλιπ που κυκλοφορούν προς ικανοποίηση και του μάνατζερ του ο οποίος όπως έχουμε πει ξανά επιθυμεί να δει τον πελάτη του να κάνει το συντομότερο δυνατό το επόμενο βήμα.

Το κατά πόσο αυτό θα γίνει κατά την μεταγραφική περίοδο που διανύουμε είναι κάτι που θα φανεί τους επόμενους μήνες, η εκτίμηση μας όμως είναι ότι δύσκολα θα γίνει κάτι τέτοιο. Το πιθανότερο σενάριο είναι αυτό που ο Σάλλαϊ θα παραμείνει και φέτος στον ΑΠΟΕΛ.

Ο παίκτης αντιλαμβάνεται ότι η δεύτερη χρονιά θα είναι ακόμα πιο χρήσιμη από πλευράς εμπειριών και βελτίωσης ενώ και η διοίκηση Πετρίδη προκρίνει αυτό το σενάριο.

Ένας άλλος βασικός λόγος είναι ότι δύσκολα θα βρεθεί ομάδα το επόμενο διάστημα που θα καταβάλει ένα ποσό της τάξης των 6-8 εκατομμυρίων ευρώ για να κάνει δικό της τον Σάλλαϊ.

Φυσικά το προδιαγραφόμενο σκηνικό μπορεί να ανατραπεί κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις αλλά η πρόθεση και το πλάνο θέλει τον Σάλλαϊ να παραμείνει γαλαζοκίτρινος.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X