Εύκολο στα λόγια, δύσκολο στην πράξη

Τις τελευταίες μέρες επιχειρείται μια έντονη αλλά και άτσαλη προσπάθεια από κάποια μέσα ενημέρωσης να παρουσιάσουν ως απόλυτα διαχειρίσιμο το ότι ο Κετσπάγια το ενδεχόμενο να μην έχει τους Καβενάγκι και Ντε Βινσέτι στη διάθεση του στον αγώνα με την Ανόρθωση. Η απουσία του τελευταίου θεωρείται δεδομένη και το ζητούμενο για τον πρώτο είναι κατά πόσο θα κερδίσει την μάχη με το χρόνο με τις πιθανότητες να θεωρούνται μοιρασμένες.

Η αντικατάσταση των δυο πιο παραγωγικών και φορμαρισμένων παικτών του ΑΠΟΕΛ είναι δύσκολη έως και ανέφικτη. ΟΙ δυο Αργεντινοί πέτυχαν τα μισά τέρματα της ομάδας μας τη φετινή χρονία και είναι οι παίκτες που κάνουν τη διαφορά στην μεσοεπιθετική γραμμή με τη δημιουργικότητα και την ικανότητα τους να τελειώνουν φάσεις.

Τυχόν απουσία του Καβέναγκι κρίνεται ως ακόμα πιο μεγάλη πρόκληση αφού ο Πιατκόφσκι έχει δείξει επανειλημμένα ότι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί ενώ ο Σωτηρίου προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και αποχή.

Είναι για αυτό που από την ώρα που έγινε αλλαγή στον αγώνα με την Ομόνοια σήμανε συναγερμός και πλέον βρίσκεται στο Βελιγράδι για τη γνωστή θεραπεία…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!