Ευτυχώς που ήρθε αυτός

Ο ΑΠΟΕΛ δεν βλεπόταν σήμερα αφού στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα δεν μπορούσε να οργανωθεί σωστά και να δημιουργήσει τις σωστές προϋποθέσεις για το γκολ. Ακόμα χειρότερη ήταν η αγωνιστική συμπεριφορά στο δεύτερο ημίχρονο γεγονός που έφερε εσπευσμένα την είσοδο του Μπερτόλιο.

Το τελευταίο μας μεταγραφικό απόκτημα έκανε άμεσα και καταλυτικά αισθητή την παρουσία του αφού στην πρώτη του επαφή με την μπαλα κέρδισε πέναλτι. Τα δεκαπέντε λεπτά παρουσίας του δεν είναι αρκετά για ασφαλή συμπεράσματα αλλά δεν βασιζόμαστε μόνο σε αυτά.

Ο Μπερτόλιο είναι πάστα ποδοσφαιριστή που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα όπως τον ΑΠΟΕΛ και αυτό επιβεβαιώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Οι κινήσεις του μεσα στο γήπεδο επιτρέπουν στην ομάδα να επιτεθεί ορθόδοξα και με δημιουργικό τρόπο. Η ασίστ του στις καθυστερήσεις ήταν ακόμα μια σαφής ένδειξη και ο μόνος λόγος που οι οπαδοί μας έφυγαν με χαμόγελο από το ΓΣΠ.

Με τις υπόλοιπες προσθήκες να δείχνουν τουλάχιστον ανέτοιμες η παρουσία του Μπερτόλιο αποτελεί την μοναδική επιλογή και βάσιμη ελπίδα για να δούμε έναν καλύτερο ΑΠΟΕΛ.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X