Είμαστε ο ΑΠΟΕΛ

Την ετοιμότητα του ΑΠΟΕΛ να υπερασπιστεί τον τίτλο του πρωταθλήτη σε περίπτωση που αρχίσουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, εκφράζε μεταξύ άλλων ο Πρόδρομος Πετρίδης μέσω γραπτής ανακοίνωσης με αφορμή το Πάσχα..

“Φίλες και φίλοι της ομάδας μας,

Είμαστε εν μέσω μιας περίεργης εποχής. Ούτε ο σεναριογράφος με τη μεγαλύτερη φαντασία δε θα μπορούσε να αποτυπώσει σε πραγματικό μέγεθος, αυτό που ζούμε σε ολόκληρο τον πλανήτη εδώ και 4 μήνες. Και πληρώνοντας δυστυχώς ως ανθρωπότητα, ακριβό τίμημα.

Την ίδια ώρα ο χώρος του ποδοσφαίρου, ο χώρος της αγαπημένης μας ομάδας, έχει πληγεί ανεπανόρθωτα. Μόνο σε περίοδο πολέμου δεν μπορεί να υπάρξει ποδόσφαιρο και δυστυχώς οι συνθήκες προσομοιάζουν. Βρισκόμαστε σε σημείο να μη διεξάγονται καν προπονήσεις.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι μας είναι υπομονή και να ακολουθούμε αυστηρά τις οδηγίες που μας δίνονται.

Την ίδια ώρα όμως, εμείς ως διοίκηση, δε σταματήσαμε να εργαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μέρα. Η ζωή συνεχίζεται και το ποδόσφαιρο θα επανέλθει. Έτσι προσπαθούμε να προγραμματιστούμε όσο γίνεται καλύτερα σε όλους τους τομείς. Διατηρούμε τις επαφές με τους χορηγούς μας και παρά του ότι όλες σχεδόν οι οικονομικές συναλλαγές έχουν παγοποιηθεί, ο ΑΠΟΕΛ συνεχίζει και θα συνεχίζει να προβάλλει τους χορηγούς του και να τους υποστηρίζει σε αυτή τη δύσκολη εποχή. Όπως μας υποστηρίζουν και αυτοί στις καλές και στις άσχημες στιγμές μας.

Η σχέση μας είναι διαχρονική και θα τη στηρίζουμε ανελλιπώς.

Αγωνιστικά θα αναμένουμε τις αποφάσεις της κυβέρνησης και το πράσινο φως από την Ομοσπονδία για επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων. Παραμένουν 9 αγωνιστικές και είμαστε ο ΑΠΟΕΛ. Θα παλέψουμε για να ανατρέψουμε τις βαθμολογικές διαφορές και να παραμείνουμε στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου. Αν αυτό δεν είναι δυνατό, να αγωνιστούμε δηλαδή ξανά και να ολοκληρώσουμε αυτό το πρωτάθλημα, τότε θα αναμένουμε να παρθούν οι αποφάσεις, οι οποίες πρέπει να είναι συλλογικές.

Εύχομαι να τελειώσει όσο πιο σύντομα αυτό το πρόβλημα που βασανίζει όλο τον πλανήτη και να επιστρέψουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ πίσω στα γήπεδα για να υποστηρίξουμε τον ΑΠΟΕΛ μας.

Διανύουμε τις Άγιες Μέρες του Πάσχα και είμαι βέβαιος ότι με τη βοήθεια του Θεού, θα τα καταφέρουμε.

Χριστός Ανέστη σε όλο τον κόσμο.

Πρόδρομος Πετρίδης

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X